Bilişim Teknolojileri Dersi Davranış Notu Giremiyorum!

Kodla Büyü

osiris

Süper Üye
Süper Üye

1- Seçmeli derslerden bilişim teknolojilerini seçtim
2- Öğrencilere seçmeli dersi atadım
3- Ders programından seçmeli dersi seçtim
4- Ders öğretmeni olarak bilişim teknolojilerini seçtim
5- Davranış notu girmek istediğimde sınıfı seçmek istediğimde ise sınıf seçiliyor ama ders gelmiyor...

Çözüm var mı?

Bende girmek istedim ama dersim bile görünmüyor, normalde Müzik dersine giriyorum onlar gördündüğü halde Bilişim Teknolojileri dersi görünmüyor
Acaba artık Seçmeli Derslerde davranış notu girmiyor muyuz?

Kullanıcılar menüsünden sözkonusu öğretmenin TC kısıtlaması kısmını yapmalasınız arkadaşlar, muhtemelen ondan olmamıştır sizin ki...

Zaten onun için pasif, davranış notunu sadece derse giren öğretmen doldurabiliyor, idareci şifresi ve ya e-okulda idareci yetkisi olan bir personel dolduramıyor.
TC kimlik kısıtlaması yaparak da bu durumu sağlamış oluyorsunuz.
Ne anlattım arkadaş :D

5. Sınıflara davranış notu sanırım kaldırıldı ben 6 ve 5 lere giriyorum e okulda davranış notlarında 6 lar çıkıyor sadece 5 ler çıkmıyor.

caesai' Alıntı:
Zaten onun için pasif, davranış notunu sadece derse giren öğretmen doldurabiliyor, idareci şifresi ve ya e-okulda idareci yetkisi olan bir personel dolduramıyor.
TC kimlik kısıtlaması yaparak da bu durumu sağlamış oluyorsunuz.
Ne anlattım arkadaş :D

hocam siz yaptınız mı? çalışıyor mu? denediniz mi?

onuda kaldırmıslardır belkı sırayla bızıde kaldıracak ortadan elınden gelse meb

:) Geçen yıl başıma gelmişti hocam, okul öğretmenlere devamsızlık girsinler diye yetki vermişti, TC kısıtlaması yapılmadığı için öğretmenler davranış giremiyorlardı.... Kısıtlamanın ardından girdik, sizinki de öyledir...

caesai' Alıntı:
:) Geçen yıl başıma gelmişti hocam, okul öğretmenlere devamsızlık girsinler diye yetki vermişti, TC kısıtlaması yapılmadığı için öğretmenler davranış giremiyorlardı.... Kısıtlamanın ardından girdik, sizinki de öyledir...

anladım hocam. zaten kısıtlı kullanıcıyım.

siz şuan davranış girebiliyor musunuz? onu merak ediyorum...

malum kurumlar değişti kullanıcılar yeniden oluşturuluyor, bizim okul daha benim kullanıcıyı oluşturmadı. Ptesi oluşturtturup kontrol edebilirim... Haber veririm hocam.

Bırak girmeyelim davranış notu lanet olsun.. Artık okullara memur ve müdür yardımcısı da atamıyorlar 800 öğrencili merkezdeki okulumuzun 1 müdür yardımcısı var memuru yok neden çünkü bilişim öğretmeni var :)

millet sınav dönemi sınav yapar soru hazırlar ciddi bir iş yapıyorlar ya ee bizimde o dönemde işimiz olmuyor ya bizden sınavda gözetmenlik yapmamız için ricada bulunurlar.. bundan daha ezik bir öğretmenlik var mı???

e-okulda geçmiş yıllarda bilişim teknolojileri diye çıkardı bizim dersin adı ama artık seçmeli ders diye görünüyor..denemedim ama davranış notu da yoktur bence..

osiris' Alıntı:

1- Seçmeli derslerden bilişim teknolojilerini seçtim
2- Öğrencilere seçmeli dersi atadım
3- Ders programından seçmeli dersi seçtim
4- Ders öğretmeni olarak bilişim teknolojilerini seçtim
5- Davranış notu girmek istediğimde sınıfı seçmek istediğimde ise sınıf seçiliyor ama ders gelmiyor...

Çözüm var mı?

aynı durum bende de var.
sadece bende oluyor sanmıştım.

Hocam ben bilişimden başka beden, görsel sanatlar ve müzik dersine de giriyorum. Bilişim dersinin dışında diğer derslerimin davranış notları açılıyor, fakat bilişim dersinin davranış notu açılmıyor. Tc kısıtlaması felan değil demekki bilişimde davranış notu kalkmış.

BBNET
Geri