Bilişim Teknolojileri Android Programı :D

Kodla Büyü

byramdan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
03.05.2015 23:00 tarihli son hali eklenmiştir. Genel Düzenlemeler Yapıldı... Son halin apk dosyası ektedir... Değerli yorumlarınızı bekliyorum hocalarım TEŞEKKÜRLER

25.04.2015 02:00 tarihli son hali eklenmiştir.Program Deposu kısmı düzenlendi... son hali ektedir...
21.04.2015 02:00 tarihli son hali eklenmiştir. Önerim var kısmını deneyip mail gönderebilir siniz :D

Merhabalar Hocalarım
Dersimizle ilgili android programı yapmayı düşünüyordum... Bunun için yaptığım çalışmalar neticesinde bir şeyler ortaya çıktı... Eğer mümkünse ama içerik olarak neler olacağı aklıma gelmiyor...
Bunun için programın apk sını buraya koyacağım yardımcı olmak isteyen arkadaşları bekliyorum. Kurulum Apksı ektedir...

Program Resimleri

1.png
2.png
3.png
4.png
5.png
6.png
7.png
8.png

Ekli dosyalar

Hocam tebrikler, gayretlerinizin devamı dileğiyle.
Buna şöyle birşey yapsanız mesela;
Ders ekle,
Derse haftalara göre konuları ekle.
Herkes istediği şekilde dersini ve konularını bir defa ekler yıl boyunca kullanır.
Ekleme işlemleri için sesli yazmayı kullanabilirsiniz mesela, daha hızlı yürür işlemler.

dinamik olması bakımından...

hocam ziraat bankası mobil şubesi gibi olmuş :mrgreen: :mrgreen: ordan da eft flan yapılacak sayfa gelirse daha iyi olur.. :puhaha: şaka bir yana güzel düşünülmüş.. bence tutar.. reklam flan al ben tıklarım

Hocalarım öncelikle cevaplarınız için çok teşekkür ederim...

sametbozkurt' Alıntı:
ileride belki günlük planlar gelir hocam
dönem ödevi konuları
performans ödev konuları olabilir.

bilisimci61' Alıntı:
plana göre örnek sınav soruları veya kağıtları olabilir

Hocalarım dediğiniz gibi sınav soruları ödev konularını eklerim

v.ofkeli' Alıntı:
Hocam tebrikler, gayretlerinizin devamı dileğiyle.
Buna şöyle birşey yapsanız mesela;
Ders ekle,
Derse haftalara göre konuları ekle.
Herkes istediği şekilde dersini ve konularını bir defa ekler yıl boyunca kullanır.
Ekleme işlemleri için sesli yazmayı kullanabilirsiniz mesela, daha hızlı yürür işlemler.

dinamik olması bakımından...

hocam önce sabit bir tane ortaya çıksın elle tutulur birşey olsun ileriki zamanlarda dediğiniz gibi de yapabiliriz İnşaAllah

faruk8542' Alıntı:
hocam ziraat bankası mobil şubesi gibi olmuş :mrgreen: :mrgreen: ordan da eft flan yapılacak sayfa gelirse daha iyi olur.. :puhaha: şaka bir yana güzel düşünülmüş.. bence tutar.. reklam flan al ben tıklarım

valla hocam ilham almadım desem yalan olur :D destekleriniz için ayrıca teşekkür ederim

hocam ben de denedim
ayları seçtikten sonra açılan satırlarda hangisine tıklandığı belli olmuyor
burayı ya büyütün ya da yine en başataki gibi kare kutucuklar yaparsanız iyi olur kanımca

volkankey' Alıntı:
hocam ben de denedim
ayları seçtikten sonra açılan satırlarda hangisine tıklandığı belli olmuyor
burayı ya büyütün ya da yine en başataki gibi kare kutucuklar yaparsanız iyi olur kanımca

hocam yazı boyutunu büyüttüm dener misiniz acaba?

:alkis: :alkis:

Hocam çok güzel çalışma.

Hocam ücretsiz programları ekleyebilirsiniz. Linkine tıkladığımız programı Google drive deposuna gönderebilir.

Öneri bölümü de konulabilir içine hocam, belki kullanırken daha çok fikir gelebilir.

Hocam bence gayet güzel düşünülmüş bir çalışma
Sırf kazanımlara bu şekilde rahatça ulaşmak için bile kullanırım şahsen.

Henüz denemedim ama yıllık planı elle girip sonrasında mı görüntüleyebiliyoruz yoksa bir şablon upload edildiğinde direkt şahsi hesabımıza otomatik işleniyor mu.
Bunun haricinde haftalık ders programı için minik bir alan ayırabilirsiniz.
Bt rehberler için hızlı yardım ve iletişim sayfası ve sık karşılaşılan sorunlarla ilgili kullanım kolaylığı olan ve hızlı çözüm bulacak bir arayüz daha olabilir.
BBnet'te hızlı konu oluşturabileceğimiz ve konu başlıklarını çeken bir alan daha olabilir.

bu tip ihtiyaçlar genelde sorun bazlı akla geldiğinden şimdilik çok üretken değiliz ama zamanla başlık altında emin olun talepler oluşacaktır.
Siz şablonu oluşturun hocam nasılsa ileride versiyon güncellemeleri ile ekleme şansınız olacak :)
Dediğim gibi sırf kazanımlar için kullanırım.

Tabi birde öneri kısmı olması anlık fikirlerin iletilmesi adına uygun olacaktır :wink:

eline sağlık. bu çalışmayı önemsiyor, destekliyor(kalben) ve byramdan hocamıza teşekkür ediyorum

İlgiyle takipteyim. Eline sağlık hocam güzel çalışma olmuş. :++:

KaRuB' Alıntı:
İlgiyle takipteyim. Eline sağlık hocam güzel çalışma olmuş. :++:

malkolm' Alıntı:
eline sağlık. bu çalışmayı önemsiyor, destekliyor(kalben) ve byramdan hocamıza teşekkür ediyorum

ylmz' Alıntı:
emeğine sağlık hocam

destinaa88' Alıntı:
tebrikler. çok güzel.

akdenizkanki' Alıntı:
guzel olmus hocam. tebrikler

yasarsahbaz' Alıntı:

burhaneren' Alıntı:
Tebrikler hocam güzel çalışma :)

Hocalarım Çok Teşekkür Ederim... mesajlarınızı gördükçe kendime güven geliyor ve çalışmaya devam ediyorum...

ŞU AN Kİ HALİYLE OLAN APK YI EKLİYORUM (İLK MESAJDA) DİLEYEN ARKADAŞLARIMIZ DENEYİP GÖRÜŞLERİNİ BİLDİRİRSE SEVİNİRİM...

Determinant' Alıntı:
Hocam bence gayet güzel düşünülmüş bir çalışma
Sırf kazanımlara bu şekilde rahatça ulaşmak için bile kullanırım şahsen.

Henüz denemedim ama yıllık planı elle girip sonrasında mı görüntüleyebiliyoruz yoksa bir şablon upload edildiğinde direkt şahsi hesabımıza otomatik işleniyor mu.
Bunun haricinde haftalık ders programı için minik bir alan ayırabilirsiniz.
Bt rehberler için hızlı yardım ve iletişim sayfası ve sık karşılaşılan sorunlarla ilgili kullanım kolaylığı olan ve hızlı çözüm bulacak bir arayüz daha olabilir.
BBnet'te hızlı konu oluşturabileceğimiz ve konu başlıklarını çeken bir alan daha olabilir.

bu tip ihtiyaçlar genelde sorun bazlı akla geldiğinden şimdilik çok üretken değiliz ama zamanla başlık altında emin olun talepler oluşacaktır.
Siz şablonu oluşturun hocam nasılsa ileride versiyon güncellemeleri ile ekleme şansınız olacak :)
Dediğim gibi sırf kazanımlar için kullanırım.

Tabi birde öneri kısmı olması anlık fikirlerin iletilmesi adına uygun olacaktır :wink:

Hocam öncelikle teşekkür ederim... Programda şu an el ile girdim 1 senelik yıllık planı sadece 1 seçenek var ama yavaş yavaş bütün sınıflar eklenecektir. (Seçilebilir listeler olur oradan kim hangi sınıfa giriyorsa onu seçince o plan gelir...)
Fatih projesi adı altında bölüm düşünüyorum oradan akıllı tahta, tablet vs ile ilgili bilgi paylaşımı olur.
Bbnet ile bağlantı yapmak aklımda var onunda sırası geleck diye ümit ediyorum :++:

sambal' Alıntı:
Öneri bölümü de konulabilir içine hocam, belki kullanırken daha çok fikir gelebilir.

Ayrıca Önerim var kısmını oluşturmaya çalıştım siz değerli hocalarımdan gelen fikirler geldikçe değişip güzelleşeceğini umuyorum..

AKADEMİA' Alıntı:
:alkis: :alkis:

Hocam çok güzel çalışma.

Hocam ücretsiz programları ekleyebilirsiniz. Linkine tıkladığımız programı Google drive deposuna gönderebilir.

bunu da ekliyorum hocam

Bu uygulama çok hoş olur hocam.Gerçekten kazanımları,bt kitaplarını,sınav puanları ,ders içi katılım listesi gibi özellikleri tutabilir,Proje listeleri,Ödev listeleri vs...
Geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması süper bir program olur.Patentini alın,sadece Bilişim Tekn. için değil diğer tüm dersler için uyarlanabilir.Kesinlikle tutar...

Teşekkür ederim Hocalarım...
sizden ricam hangi ayda hangi önemli günler veya haftalar var acaba?

haruneser' Alıntı:
Bu uygulama çok hoş olur hocam.Gerçekten kazanımları,bt kitaplarını,sınav puanları ,ders içi katılım listesi gibi özellikleri tutabilir,Proje listeleri,Ödev listeleri vs...
Geliştirilmesi ve yaygınlaştırılması süper bir program olur.Patentini alın,sadece Bilişim Tekn. için değil diğer tüm dersler için uyarlanabilir.Kesinlikle tutar...

Sorular, Kitaplar olacak gibi bakalım zamanla :D

asusv' Alıntı:
hocam güzel bir çalışma. eline sağlık.

Teşekkür Ederim Hocam

25.04.2015 02:00 tarihli son hali eklenmiştir.Program Arşivi kısmı düzenlendi... son hali ektedir...

03.05.2015 23:00 tarihli son hali eklenmiştir. Genel Düzenlemeler Yapıldı... Son halin apk dosyası ektedir... Değerli yorumlarınızı bekliyorum hocalarım TEŞEKKÜRLER

BBNET
Geri