E eyupak Üye Mesajlar 10 26 Eylül 2012 #1 Arkadaşlar bütün derslerin plan ve zümreleri var. Ekli dosyalar zumre_plan2012-2013.rar zumre_plan2012-2013.rar 1 MB · Görüntüleme: 1,331
emine82 Aktif Üye Mesajlar 127 28 Eylül 2012 #5 Teşekkürler öğretmenim emeğinize sağlık. Arkadaşlar ben tek öğretmenim bilişim alan zümresi yapmam yeterli mi yoksa her ders için de ayrı ayrı zümre yapmam gerekiyor mu ?
Teşekkürler öğretmenim emeğinize sağlık. Arkadaşlar ben tek öğretmenim bilişim alan zümresi yapmam yeterli mi yoksa her ders için de ayrı ayrı zümre yapmam gerekiyor mu ?
06Davut Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,317 28 Eylül 2012 #6 teşekkürler hocam ama lise içinmiş.. bizim ki orta okul
E eyupak Üye Mesajlar 10 28 Eylül 2012 #7 Arkadaşlar ben tek öğretmenim bilişim alan zümresi yapmam yeterli mi yoksa her ders için de ayrı ayrı zümre yapmam gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... hocam siz de zümreleri müdür yardımcılarından biri ile dahi olsa yapmalısınız.
Arkadaşlar ben tek öğretmenim bilişim alan zümresi yapmam yeterli mi yoksa her ders için de ayrı ayrı zümre yapmam gerekiyor mu ? Genişletmek için tıkla ... hocam siz de zümreleri müdür yardımcılarından biri ile dahi olsa yapmalısınız.