Hepsi ortak bir saatte oluyorBütün 5 ler aynı anda mı olacak ? Yoksa her sınıfı kendi ders saatinde mi yapacağız ?
hocam bu çok iyiymiş yaaaaaaaaaaaaaa5 ve 6. sınıf bilişim teknolojileri yazılı örnekleri içinde bir sürü yazılı sorusu var kolay gelsin hocalarım
Zorunlu mu yoksa her sınıfı kendi saatinde yapabilirmiyiz eskisi gibi ?Hepsi ortak bir saatte oluyor
teşekkürler hocam5 ve 6. sınıf bilişim teknolojileri yazılı örnekleri içinde bir sürü yazılı sorusu var kolay gelsin hocalarım
arkadaşlar bilişim sınıfı olanlardan uygulama sınavı yapan varsa yaptığı sınavı ve ölçeğini paylaşabilir mi?
Arkadaslar uygulama sinavi nasil yapacaksiniz ? Bugune kadar islenen butun konular sözel değil mi ? Ilkini ben hicbir zaman uygulama yapamadim. Yapabilen varsa bi ornek atsın. Cok merak ediyorumarkadaşlar bilişim sınıfı olanlardan uygulama sınavı yapan varsa yaptığı sınavı ve ölçeğini paylaşabilir mi?
hocam 2. sınavları uygulama mı yapıyorsunuz?Arkadaslar uygulama sinavi nasil yapacaksiniz ? Bugune kadar islenen butun konular sözel değil mi ? Ilkini ben hicbir zaman uygulama yapamadim. Yapabilen varsa bi ornek atsın. Cok merak ediyorum![]()