Deprem felaketi nedeniyle erteleme oldu mu hocam. Çünkü tarihler çok yakın zamanda idi.Başvuru kriterlerini ne kadar sağladığınıza göre değişiyor sanırım. Kalkınmada öncelikli iller ve kadınlara pozitif ayrımcılık olacak. Tabi sayı az sanırım 11 12 kişi hareketlilik başı ama denemekten zarar gelmez
Meslek liselerinde görevli bilişim öğretmenleri için. Ama bildiğim kadarıyla başvuru süresi dolduBu eğitime kimler başvurabiliyor?
Bu eğitime nasıl başvuruluyor?
Geçen gün özellikle gittim sordum. Henüz yok erteleme dediler.Deprem felaketi nedeniyle erteleme oldu mu hocam. Çünkü tarihler çok yakın zamanda idi.
Hayırlısı hocam. İnşallah keyifli ve yararlı bir eğitim olur. Zaten kişiler belirlenir belirlenmez wapp gurupları ile iletişim kuracağız seçilen öğretmenler ile.Süresi doldu ve ilk eğitim 19 Mart'da, Lizbon şahane olurdu denk geliriz umarım hocam
Başvuru kriterlerini ne kadar sağladığınıza göre değişiyor sanırım. Kalkınmada öncelikli iller ve kadınlara pozitif ayrımcılık olacak. Tabi sayı az sanırım 11 12 kişi hareketlilik başı ama denemekten zarar gelm
Hocam ne zaman aciklanir bir fikriniz var mı?Geçen gün özellikle gittim sordum. Henüz yok erte
Hayırlısı hocam. İnşallah keyifli ve yararlı bir eğitim olur. Zaten kişiler belirlenir belirlenmez wapp gurupları ile iletişim kuracağız seçilen öğretmenler ile.
Hiç yok hocam açıkçası. Aslında İtalya için zaman da kalmadı. Bu hafta içi açıklanması gerekir diye düşünüyorum. Türkiye Bilişim Vakfı tarafında problem yok ancak Meb süreçleri uzatıyor sanırım.Hocam ne zaman aciklanir bir fikriniz var mı?
Okula yazı geldi DYS üzerinden baktım benBaşvurular nereden yapıldı. Bize ulaşmadı
Bu Mesleki ve Teknik Eğitim Genel müdürlüğü projesi olduğu için böyle olmuşFen ve Anadolu Liseleri için de isteriz![]()
Genelde projeler Mesleki eğitimi kalkındırma amaçlı oluyor. Bu da Türkiye Bilişim Vakfının Avrupa birliği destekli bir projesi. Benzerleri ara ara oluyor mesleki eğitimde. Keşke çok daha fazla olsa. Hem ülke içinde hem dışında ve daha uzun süreli.Fen ve Anadolu Liseleri için de isteriz![]()
Hepsi mi belli oldu hocam. Bir de whatsap grubu olacak demiştiniz onlar oluştu mu acabaBelli oldu hocalarım. Yarın öbürgün okullara yazı gelir.
İtalya için wapp gurubu oluşturuldu. Bir kaç.güne kadar diğerleri de oluşturulur.Hepsi mi belli oldu hocam. Bir de whatsap grubu olacak demiştiniz onlar oluştu mu acaba
Şeffaf olarak sonuçları görebileceğimiz bir yer de yok sanırımOlsun artık bizde atlastan bakarız dünyaya ?
Sanırım yok. Ama sorulan sorulara göre bir puanlama sistemi ile öğretmenlerin seçildiğini umuyorum. Mülakat olmaması güzel en azından. Basit bir puanlama algoritması kurulduysa ve buna uyulduysa seçimler doğru kişiler olmuştur. Tenefüse çıkmak için mülalata gireceğiz ve torpil arayacağız diye korkuyorum o yüzden buna da şükür. Umarım seçilen her öğretmenin çok iyi yabancı dili vardır. 95 YDS alıyorum ama korkudan İngiltereye gitmek istemedim açıkçası ülke seçilirken.Şeffaf olarak sonuçları görebileceğimiz bir yer de yok sanırım
Ben de öyle ummak istiyorum...Sanırım yok. Ama sorulan sorulara göre bir puanlama sistemi ile öğretmenlerin seçildiğini umuyorum. Mülakat olmaması güzel en azından. Basit bir puanlama algoritması kurulduysa ve buna uyulduysa seçimler doğru kişiler olmuştur. Tenefüse çıkmak için mülalata gireceğiz ve torpil arayacağız diye korkuyorum o yüzden buna da şükür. Umarım seçilen her öğretmenin çok iyi yabancı dili vardır. 95 YDS alıyorum ama korkudan İngiltereye gitmek istemedim açıkçası ülke seçilirken.
Tavsiyem eğer 70 üstü yds var ise kesin bilgi isteyin Mebden.Ummak istiyoruz tabii hocam da tanıdık torpil vb olacağı kesin gibi sanki. Bu tür yaptigim bir sürü başvuru çoğu kritere sahip olduğum halde olumlu sonuçlanmadı. Üzülerek söylüyorum.