Bilişim teknik resmi dersi yardım lazımm hemen

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xxltc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xxltc

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar bu bilişim teknik resmi dersinde yıllık planda aşağıdaki konularla başlayan ve devam eden konularla ilgili elinde belge olan varmı arkadaşlar acil lazım lütfen elinde bu konularda kaynak olanlar hemen paylaşabilirler mi.

Ağ kurulum sembollerini çizmek
Bir bilgisayarın internet bağlantı şeması çizmek
İki bilgisayarlı kablolu internet bağlantı şeması çizmek..

yaa arkadaşlar elinde bilişim teknik resminin bu yılki çizimleri ile ilgili kaynak olan kimse yokmudur. kaç gündür yazıyorum bir allahın kulu cevap vermiyor. ya siz nasıl işliyorsunuz bu dersi. geçen senenin veya eski kaynakları kullanmayan yeni kaynakları kullanan yokmu hiç.

şu ağ kurulum sembolleri falan ve ondan sonraki çizimlerle ilgili elinde kaynak olan kimse yokmu koca sitede. valla pes yani.

Hocam biz dönem başında cahit aydemirin kitabını aldırdık tüm öğrencilere.. 10 tl fiyatı vardı... saydığınız konular ve bilişim konularıda içinde mevcut.. Bizim burda o kitabını paylaşmamız uygun olmaz.. Bence telefonla irtibata geçip bir örnek kitap isteyin... uygulamaları çok güzel kitabın... dönem başından bu yana 25. uygulamayı yaptırıyorum ben... derste çizimle uğraşmaktan başlarını kaldıramıyor çocuklar... derse girer girmez bakıyorum çocuklar açmış kitapları uygulamayı yapıyorlar.... ben her uygulamaya 100 üzerinden not veriyorum. o yüzden en iyisini yapmaya çalışıyorlar... dönem sonunda almış oldukları notların ortalamasını temrin notu olarak giriyorum...

BBNET
Geri