Bilişim Teknik resmi dersi örnek çizimler yardım bekliyorum

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan xxltc
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

xxltc

Süper Üye
Süper Üye
arkadaşlar bu bilişim teknik resmi dersi için yıllk plandaki ağ sembollerini çizmek ve ondan sonraki örnek çizimler elinde olan varmı. Acil lazımda burada paylaşacak arkadaş varsa çok iyi olur. Mavi kitapda gördüm var ama şuanda sınıfça onu alacak durumda değiliz inş. önümüzdeki yıl sene başında aldırırım. Bu örnekler elinde olan varsa lütfen paylaşırsa iyi olur acil lazım arkadaşlar.

ya arkadaşlar elinde ağ sembolleri ile ilgili döküman olan yokmu yıllık plandaki bu çizimleri nasıl yapacaksınız. Acil ağ sembolleri ve diğer örnek çizimler lazım. Lütfen birisi yardımcı olsun.

Arkadaşlar bu konuda bir bilen yardımcı olacak olan yok mudur?
Yıllık plandaki Ağ sembollerini çizmek ve sonrasındaki konuları ile ilgili kaynak yokmu elinizde acil lazım
lütfen yardımcı olun.
Elinde Mavi Kitapdan BİLİŞİM TEKNİK RESMİ kitabı olan arkadaşlar bu kitabı ben yeni gördüm malesef bu yıl geçti artık sınıfa aldıramam. Bu kitapdaki kaynaklardan paylaşım yaparmısınız lütfen. Herkes neden sadece bakıp çıkıyor SİZ NASIL İŞLİYORSUNUZ BU KONULARI LÜTFEN ACİL YARDIM...

öğretmenim kendini niye yoruyorsun bu kadar. malum bahsettiğin modül yayınlanmadı hala. elimizde olan geçen yılın modülü.sınıf defterini yıllık plana göre doldur. derste de geçen yılın modülünü işle. olsun bitsin

ya hocam örnek çizimlere algoritma ile başladık devamını getirelim diye düşünüyorum. buradada bazı arkadaşların mavi kitapdan işlediklerini görünce yardım isteyim dedim ellerindeki kaynakdan paylaşım yaparlar diye ama kimseden ses yok nedense.

BBNET
Geri