Bilişim Teknik Eğitimcileri Derneği olarak ilkokul 3. Ve 4 sınıflari için bilişim teknolojileri ve yazılım dersi talebimiz

Kodla Büyü
IMG_20260421_231705.webp

Talebi kime hangi kanallarla bildireceksiniz. Defalarca cimere yazdık değişen birşey olmadı.

Birebir bakanlık yetkilerine raporlarla sunulmalı. Yoksa sadece sosyal medya.ole maalesef sonuç alınamıyor.

Taleplerimizi; resmi girişimler, yetkililerle görüşmeler, ulusal basın, televizyon ve sosyal medya kanalları üzerinden çok yönlü olarak yürütüyoruz. Sosyal medya üzerinden bizleri takip ederek çalışmalarımız hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Hocam bu ders ilk okul seviyesinde koyulduğunda bu derse sınıf öğretmeni girecekse ki büyük ihtimal öyle olur, o zaman istenen sonuca ulaşabileceğini zannetmiyorum

emek ve gayretleriniz için tşkler hocam 👏👏

Hocam bu ders ilk okul seviyesinde koyulduğunda bu derse sınıf öğretmeni girecekse ki büyük ihtimal öyle olur, o zaman istenen sonuca ulaşabileceğini zannetmiyorum
İngilizce, Din Kültürü, Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi nasıl branş hocaları giriyorsa bu tarz derslere de bilişim öğretmenlerinin girmesi gerekir

emek ve gayretleriniz için tşkler hocam 👏👏

İngilizce, Din Kültürü, Görsel Sanatlar, Müzik, Beden Eğitimi nasıl branş hocaları giriyorsa bu tarz derslere de bilişim öğretmenlerinin girmesi gerekir
Doğru hocam yüzde yüz aynı düşünüyorum. Ama meb uygulamalarına güvenemiyorum

ilksms
Geri