Bilişim teknik eğitimcileri derneği olarak özel eğitim sınıflarında bilişim teknolojileri ders yükleri için bakanlığa talep'te bulunduk.

Kodla Büyü

Mehmet Ali ASLAN Bited

Site Gezgini
IMG-20260914-WA0040.webp

Hocam, imam hatip ortaokullarındaki Bilişim Teknolojileri ve Yazılım derslerimizin haftalık ders saatinin yeniden 2 ders saati olması gerektiği ile ilgili bir çalışmanız var mı?

Benim okula alan degisikligi isterken norm kadro 3 yaziyordu.Seneye 1 kisi norm fazlasi olacak.Yani LGS cok mu onemli ki 7 ve 8.siniflarda bu ders secilmiyor.Okulda bakiyorum diger branslardan norm fazlasi olacak ogretmenlere diger derslerden pay veriliyor ogretmen kaliyor.Yani sendika dernek sahipleri Yusuf Tekin bu is icin ne diyor.Bilisim ogretmeni olmasin bu tahtalarin isi biter hepsi cöp olur.

Benim okula alan degisikligi isterken norm kadro 3 yaziyordu.Seneye 1 kisi norm fazlasi olacak.Yani LGS cok mu onemli ki 7 ve 8.siniflarda bu ders secilmiyor.Okulda bakiyorum diger branslardan norm fazlasi olacak ogretmenlere diger derslerden pay veriliyor ogretmen kaliyor.Yani sendika dernek sahipleri Yusuf Tekin bu is icin ne diyor.Bilisim ogretmeni olmasin bu tahtalarin isi biter hepsi cöp olur.
İlkokul 3 ve 4 lerde olması daha ihtimal dahilinde görüyorum. Diğer kademeler için suanki haliyle zor gibi.

Din ogretmenlerİ nasil ilkokul 4.sinifta derse girebiliyorsa boyle norm fazlasi olma durumlarinda ilkokulda calisma imkani olmali.
Yakin arkadasim ortaokulu istemedi ilkokulda 8 sinifin din kulturu dersine giriyor simdi.3 gun okula gidiyor, ortaokuldan ders almaya bile gitmiyor.

Son düzenleme:
ilksms
Geri