Bilişim tek Formatör Öğr İşDoyum Ölçeği hatay(anket)

Kodla Büyü

19siyaHBeyaz03

Seçkin Üye
Seçkin Üye
HATAYDA BÖYLE BİR UYGULAMA BAŞLADI BUGÜN UMARIM HER İLDE VARDIR VE BUNU BAKANLIK İSTEMİŞTİR.... BELKİ O ZAMAN EYLÜLE KADAR DURUMUZDA DÜZELTME YAPILIR BİZDE NE OLACAĞIMIZI BİLİRİZ....
http://hatay.meb.gov.tr/www/bilisim-tek ... /icerik/32

DERSİMİZ 2 SAAT OLDU DİYE BOŞA SEVİNMEYELİM RESMİ AÇIKLAMA YOK ZORUNLU DEĞİL SEÇMELİ..... BÜTÜN HERKES ÇAYIR GÖRMÜŞ KISRAK GİBİ MUTLU FORMDA BAKIYORUMDA

he ya doldurdum bıle ben

bızı konferansta surundursunler sen koyde yat oh hocam ne guzel varmı baska koy bende gıdıcem ılce sayfası coktu kos fatıh arıyorum ılı hocam 15 ınde bıtmesı gerektı sıfrenızle gırın ne sıfresı daha almadınızmı dedım ben ne bılım sonra ınternet meb gov bakanlıgı ara kulanıcı sıfre al gır bak yedıler benı bu sene

Bakanlıkla alakası yok bunun. Üniversite bünyesi ile yapılan bir tez yada makale için ölçek geliştirme çalışması. Ne zaman bakanlığın ücretsiz blog ve anket servisleri aracılığı ile veri topladığını gördünüz arkadaşlar? :)

Osman şimşek ölçekleri ile tanınır sık sık ölçek (mesela iş ölçeği) ve sayısal veriler ister ayrıca bildiğimin kadarı ile bir üniversitede doktora yapıyor bu bilgileri o yüzden istiyor. Bizden öğreci velisinin okuduğu kitap sayfa sayısını bile istemişti.

"o.ş." ismi tanıdık geldi, kolay gelsin arkadaşlar, antalya-kepezden gitti, çok anket yaptırır=excel osman

mfacil' Alıntı:
he ya doldurdum bıle ben

bızı konferansta surundursunler sen koyde yat oh hocam ne guzel varmı baska koy bende gıdıcem ılce sayfası coktu kos fatıh arıyorum ılı hocam 15 ınde bıtmesı gerektı sıfrenızle gırın ne sıfresı daha almadınızmı dedım ben ne bılım sonra ınternet meb gov bakanlıgı ara kulanıcı sıfre al gır bak yedıler benı bu sene

gardaşım hakkını helal et...... bütün ilçe sana muhtaç ne dersen yapmak zorundalar... kimse sana birşey diyemez...
senin norm nasıl 1 oldu bu arada.... bölgesel norm mu verdiler yoksa ders seçimiinden dolayı mı

valla bende anlamadım bızım okula norm verdıler yenıden ama yan bına ortaokul oldu ondanda olabılır ıkı okul dusuncesıyle

Doldurdum ben de.
Küçük ilçelerde çalışan arkadaşlara Allah yardım etsin. 3 senede iflahım kesildi.

Şimdi köye geldim, eskiye göre çok daha rahatım.

BBNET
Geri