bilişim sohbetleri

Kodla Büyü
Başladık hocam, başladık da asıl sorunlarımız tartışılmıyor. sormak istediğimiz mailler okunmuyor. yeni mezun olacak bir kişi ya da bu bölümü tercih edecek birisi izlese "vay be ne bölümmüş" der.

:++:
munsal' Alıntı:
Başladık hocam, başladık da asıl sorunlarımız tartışılmıyor. sormak istediğimiz mailler okunmuyor. yeni mezun olacak bir kişi ya da bu bölümü tercih edecek birisi izlese "vay be ne bölümmüş" der.

Türkçe dersinden bahsediyorlar bilişimi Türkçe dersinde nasıl kullanalım diye

konular fena değil ama... kafadan sorunları değil çözümleri söyleyin deyince beni kaybetti... çözüm bizde ise beni alın bakanlığa

ilk 5 sene bilişim dersi varda biz 6. sınıfa türkçe dersi için çocuğu iyi hazırlamamış gerekiyor gibi anlatıyor :mrgreen:

boş konuşuyorlar hayatın gerçeklerini konuşsalar Bilişim öğretmenlerine sormadan bilişim sohbeti olur mu?

facebooktan bahsediyorlar ya bütün kamu kurumlarında yasaklayan zihniyetin farkında değiller galiba.

bilişim tek ve yazılım dersi ile ilgili şuan ne anlatılıyor anlayan var mı :mrgreen: hala türkçe dersi konuşuluyor

Asıl soru başta soruldu. Bilişim öğretmenimi, Bilgisayar öğretmenimi, Bilgisayar tamircisimi, exel powerpoint word cümü .... Nedense cevabı verilmeden geçildi :)

habire atıp tutuyolar neymiş bu bilişim teknolojileri dersi ya. :verymad: youtube diyolar facebook diyolar twitter diyolar meb bağlantısında hangisine girilebiliyor acaba :?:

onureren' Alıntı:
habire atıp tutuyolar neymiş bu bilişim teknolojileri dersi ya. :verymad: youtube diyolar facebook diyolar twitter diyolar meb bağlantısında hangisine girilebiliyor acaba :?:
:+1: Ben mail attım bununla ilgili. gerçi okuyan da yok.

programın ağası bıyıklı hoca herhalde... bir oturuşa bakın... el dizde... bariz özgüven patlaması var...

yav bırakın şunları izlemeyi. Adamların bizim sorunu çözmeye yetkisi yok bişeyi yok kim sallar onları.

BBNET
Geri