Bilişim Dersi Zorunlu Olsun Twitter Destek

Kodla Büyü

yakopasa

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar twitter üzerinden bilişim teknolojileri dersinin zorunlu olması ile ilgili bir konu açacağız. herkesten destek bekliyoruz. Biz bilgissayarcıyız bu alanları iyi değerlendirmeliyiz. Bu aralar siyasetçiler twitterı iyi takip ediyor ve önemsiyorlar.Bizde sesimizi duyuralim. Budan site yöneticilerine de sesleniyorum hep beraber bir gün ve saat belirleyip bu konuda twitterı sallayalım millet gücümüzü görsün

Twitterı ele geçirelim saatlerce günlerce en üst sırada kalsın bütün tanıdık eş dost akrabalarınıza haber verin herkes bu konuda bizi destekleyen twit atsın

Bilişim teknolojileri zorunlu olsun soru önergesi TBMM'de tartışılıyor bizde twiter üzerinden destek olalim

meb de serbest bırakmış tifitırı hadin gözünüz aydın uşaklara yazdırın bilişim zorunlu olsun die okuldan.ben nie yzdırmıyorum mu?okulda labaratuvar yok

volkantb' Alıntı:
çocuklar sanki twitter çok kullanıyo da
Hocam çocukların kullanıp kullanmaması değil mesele. Mesele bizim twitter kullanıp bunun üzerinden yöneticilere sesimizi duyurmamız. Bu kadarda pasif olmayalim atacağınız bir twit. Gerekirse öğrencilerede zamanı ve günü söyleyelim onlarda destek versinler

kemal_kamil35' Alıntı:
Evet hocam günü ve saati belirleyelim
Hocam şimdi zamanı ben tek başıma söylemek istemiyorum. Site yöneticileri tüm arkadaşları da haberdar etsin bir zaman belirleyelim o sırada herkes twit atsın ve listede en üst sıraya yerleşelim. Basın bile buna çok ilgi gösteriyor ve haber yapıp yayınlıyorlar

haydi arkadaşlar o kadar alakasız konulara destek veriyorsunuz bunada biraz ilgi göterin. Hepimizin geleceği söz konusu biraz çaba gösterelim bir twit ne kadar zamanınızı alabilir ki

şu forumdaki üyelerin hepsi twitter hesabı olsa ve aynı anda twit atsa TT oluruz.
Ama hayal işte.
Bizler hep başkasından bekliyoruz , birileri birşeyler yapacak da ona göre ne olursa olur modunda.

Neyse bu konuyo çok uzun zaman önce ben açmıştım ama olmamıştı. umarım olur.

yıllardır bu konu gündeme gelir ara ara, ama bir türlü de yapamadık hayretim şaşıyor.. enteresan bir zümreyiz vesselam.. interneti kullanarak organize olma yolundaki en son gelinen noktamız "hadin mail bombardımanı yapalım" dır, onu aşabilsek bi..

twitter hesabı olmayan bilişimci yoktur kanısındayım. Ancak yapı olarak bize uygub olmadığından aktif kullanmadığımız kesin. Başkasını takip etmek biz BT cilere uygun değil.

Ama Twitterı sallamak olayı etkili olur diye düşünüyorum. Hafta içi bir tarih belirleyip küçük çaplı bir sarsıntı oluşturalım...

:++:

bu konuyu adminler organize ederse ve konu başlığı kısmının en üst kısmında slogan ile birlikte duyurursa daha iyi olacağı düşüncesindeyim.
Haydi Bilişimciler Twitter a tarzı birşey olabilir.
Konu içinde de Twit atılacak tarih ve zaman belirlenirse etkili olur.

Uzun süre #BilişimdeGelecekVar dedik. Katılan, yazan çizen 10 kişiyi geçmedi bir türlü... Elimden geldiğince destek olmaya çalışırım hevesinizi kırmak gibi olmasın ancak ümidim yok...

Ben destekliyorum . twitter ı aktif kullanan biri değilim ama bu işler için kullanmak lazım :+1:

#bilişimdegelecekvar ama bilişim tek. öğretmenlerinde gelecek yok. Twitter kullanmayan bilişim tek. öğretmeni mi olurmuş. :puhaha: ama var.

Not: Kullanmayan arkadaşlar kusura bakmasın demicem baksınlar.

Evet arkadaşlar o kadsar bilgisayar başında duruyoruz. bir twitter tıp destek olamiyorsanız yok olmayada mahkumsunuz demektir. Zaten böyle devam edersek türümüzün son örneği olacağız. Bilişim hepten tarihe karışacak

Yarından tezi yok bunu uygulayalım. Buradan dernek başkanımıza da sesleniyorum. Şimdiye kadar geç kalınmış bir hareket, bunu hemen başlatalım. Slogan belirlensin ve bu sadece derslerin zorunlu olması ve BT rehberliği/ formatörlük angaryasının kaldırılması için olsun. Tamirci değil öğretmeniz, Bilişim dersleri zorunlu olsun gibi bir slogan belirlensin. Yok olmaz bir şey, boşuna diyenler de eminim ki dersleri geri istemeyenler şimdiki rehberlik uygulamasından memnun olanlar sanırım.

BBNET
Geri