Bilişim dersi kılavuz kitapları EBA da yayımlanmış ( ortaokul )

Kodla Büyü
Hocam anlıyorum. 1 sene önce maarife geçtik. "İletişim becerileri", "beslenme sağlık ve güvenlik" kitapları bile var. Bu dersler yeni değil mi? Bu kitaplar da yukarıda anlattığınız aşamalardan geçti. Bilişim denince biraz yavaş kalmış işler sanki. Bu sene de zor gibi. Seneye inşallah.
Hocam ilk etapta bize kitaba gerek yok dendiği için TTKB tarafında komisyonlar hiç oluşmadı diye düşünüyorum. İlk etapta işe başlansa olurdu. Bu çalışmada da ders kitabı gündemde yok sanırım. Sadece kılavuz diye düşünüyorum.

Ortaokullarda haftalık 2 ders saatinde işlenecek konuların imam hatip ortaokullarında haftalık 1 ders saatinde işlenecek olması dışında sorun yok.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım ders saatimizi bir anda yarıya düşürmenin izahı bile yapılmıyor. Çok kırıcı...
Bir de iho lar için zahmet edip bir öğretim programı çıkarsalarmış keşke. Ben okul zümre tutanağına ders saati 1 ama öğretim programı 2 ders üzerinden hazırlandığı için bazı etkinlikler ve kazanımlarda sadeleştirilmeye gidilecektir yazdım. Yarın öbür gün bir de müfettiş gelip e neden bu konuları işlemediniz derse kenarda dursun.

ilksms
Geri