Bilişim ders kitapları EBA da yayımlanmış ( ortaokul )

Kodla Büyü
Ortaokullarda haftalık 2 ders saatinde işlenecek konuların imam hatip ortaokullarında haftalık 1 ders saatinde işlenecek olması dışında sorun yok.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım ders saatimizi bir anda yarıya düşürmenin izahı bile yapılmıyor. Çok kırıcı...

Ortaokullarda haftalık 2 ders saatinde işlenecek konuların imam hatip ortaokullarında haftalık 1 ders saatinde işlenecek olması dışında sorun yok.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım ders saatimizi bir anda yarıya düşürmenin izahı bile yapılmıyor. Çok kırıcı...
Değerli hocam bu etkinliklerin, kazanımların bir ders saatinde işlenme imkanı asla ve asla yok. Size kolay gelsin. Benim gideceğim okulda 2 saat ders var.

ilk bir heyecanladık ama sonrası hüsran. keşke direk kitap artık basılsa

Son düzenleme:
Kitaplar kısmında 5.sınıf var ama 6.sınıf yok, ben mi göremedim. Dersler kısmında ders işleyişlerini de kullanılabilir yapmışlar aslında. Hazırlık, anlatım, etkinlikler vs. Ama şu an çok yavaş, okulda bağlanma sorunları yaşarsak sıkıntı. İndirilebilmenin bir yolu var mı acaba içerikleri.

Kitaplar kısmında 5.sınıf var ama 6.sınıf yok, ben mi göremedim. Dersler kısmında ders işleyişlerini de kullanılabilir yapmışlar aslında. Hazırlık, anlatım, etkinlikler vs. Ama şu an çok yavaş, okulda bağlanma sorunları yaşarsak sıkıntı. İndirilebilmenin bir yolu var mı acaba içerikleri.
Açıldıktan sonra indirebilirsiniz. Ben ikisini de indirdim. EBA yenilendiği için bazen erişimde ve listelemelerde sorun oluyor. Tekrar tekrar bakmak lazım.

Özelden WhatsApp numarası atarsanız oraya atabilirim indiremeyen arkadaşlar için

ilksms
Geri