Değerli hocam bu etkinliklerin, kazanımların bir ders saatinde işlenme imkanı asla ve asla yok. Size kolay gelsin. Benim gideceğim okulda 2 saat ders var.Ortaokullarda haftalık 2 ders saatinde işlenecek konuların imam hatip ortaokullarında haftalık 1 ders saatinde işlenecek olması dışında sorun yok.
Bilişim Teknolojileri ve Yazılım ders saatimizi bir anda yarıya düşürmenin izahı bile yapılmıyor. Çok kırıcı...
Teşekkür ederim Hocam. Hepimize kolaylıklar dilerim.Değerli hocam bu etkinliklerin, kazanımların bir ders saatinde işlenme imkanı asla ve asla yok. Size kolay gelsin. Benim gideceğim okulda 2 saat ders var.
Hocam kitap olsun PDF olsun.ilk bir heyecanladık ama sonrası hüsran. keşke direk kitap artık basılsa
Hocam, sayfa ara ara uyarı veriyor fakat çoğunlukla erişim var.Sanırım şuan EBA'da çalışma var.
Açıldıktan sonra indirebilirsiniz. Ben ikisini de indirdim. EBA yenilendiği için bazen erişimde ve listelemelerde sorun oluyor. Tekrar tekrar bakmak lazım.Kitaplar kısmında 5.sınıf var ama 6.sınıf yok, ben mi göremedim. Dersler kısmında ders işleyişlerini de kullanılabilir yapmışlar aslında. Hazırlık, anlatım, etkinlikler vs. Ama şu an çok yavaş, okulda bağlanma sorunları yaşarsak sıkıntı. İndirilebilmenin bir yolu var mı acaba içerikleri.
dediğiniz site ücretli, kitaplara bakmak için bile ücret yüklememiz gerekiyor. bunu görünce sitenin diğer bölümlerine kimse bakmaz.Çok guzel ben hem onu hem de maarificedid.com sitesinde yayınlanan makalelerden yararlanacagim
Teşekkür ederim hocam.
Rica ederimTeşekkür ederim hocam.