Bilişim Bölümünün azaltılması, kapanması

Kodla Büyü
Hocam alanın başka okula taşınması ayrı değerlendiriliyor, alanın kapanması ayrı. Taşınmada demirbaşları, öğrencileri dahil öğretmenleri kadrolarıyla geliyorlar. Yönetmelikte vardı okumuştum. Ve ilk norm güncellemesinde herkes beraber değerlendirildi ve puan üstünlüğüne göre norm fazlası oldum kaldı ki o okulun ilk öğretmeni ve o sırada da alan şefiydim. Diğer okulun ds öğrencisi vs var iken başka okula taşınması da hata, taşınılan okulun kadrosuna da hata. Biri yanacaktı kim yansa hak değildi. Ben yandım
Eğitim kurumunun veya alan/bölümün kapatılması

MADDE 36-
(1) Eğitim kurumu ya da bölüm/alanının kapanması veya program değişikliği sonucunda norm kadro fazlası olan öğretmenlerden, öğrencilerin taşınması durumunda, öğrencilerin taşındığı eğitim kurumlarında ihtiyacı bulunması hâlinde atamaları bu eğitim kurumuna hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılır.

Eğitim kurumunun veya alan/bölümün kapatılması

MADDE 36-
(1) Eğitim kurumu ya da bölüm/alanının kapanması veya program değişikliği sonucunda norm kadro fazlası olan öğretmenlerden, öğrencilerin taşınması durumunda, öğrencilerin taşındığı eğitim kurumlarında ihtiyacı bulunması hâlinde atamaları bu eğitim kurumuna hizmet puanı üstünlüğüne göre yapılır.
Kapatılma ve taşınma ayrı

ilksms
Geri