bilgisi olan yazarsa çok sevinicem arkadaşlar..

Kodla Büyü

lemmings

Seçkin Üye
Seçkin Üye
arkadaşlar okul demirbaşlarının girildiği kbs.gov.tr adresinde bi sistem var..
onu kullanan, bi bilgisi olan yardımcı olursa sevinicem, okul adına girilmiş olan demirbaşları nereden silebiliyoruz?
okul için girilen demirbaşları acilen sıfırlamam lazım :S

Müdür yardımcıları bu iş için eğitime alınmış olmalılardı sanırım. Bence müdür yardımcısı başka bir okulun müdür yardımcısını arayıp sorsun öğrensin. Zamanında kendilerine anlatılırken akılları neredeymiş bu beylerin de şimdi sizi bilmediğiniz bir sistem için rahatsız ediyorlar. Sistemden sildiniz diyelim siz kurcalayarak, e belki de resmi bir prosedür gerekiyor silme işleminden önce. En iyisi işi bilen bir müdür yardımcısından bilgi almak. Komşu okulları deneyin hocam. Sizin idareciler başka hiç mi idareci tanımıyor da size gelmişler hemen.

hocam okulda durum karışık yav.. işin benim olmadığını biliyorum aslında.. okuldaki mevcut bütün idareciler yer değiştirmeye maruz kaldılar bi soruşturma sonucu. benden de rica edildi, ben de stajyer öğretmenlere bölüştürücem, sonra da kontrol edicem. ama ilk önce girilmiş olanları sıfırlamak gerekiyor işte :S

lemmings' Alıntı:
arkadaşlar okul demirbaşlarının girildiği kbs.gov.tr adresinde bi sistem var..
onu kullanan, bi bilgisi olan yardımcı olursa sevinicem, okul adına girilmiş olan demirbaşları nereden silebiliyoruz?
okul için girilen demirbaşları acilen sıfırlamam lazım :S
..
hocam silinecek yeri bulsanız bile kafanıza göre silemezsiniz. düşünsenize okulda 100 bilgisayar var ben geldim sildim 0 bilgisayar. sonra satayım 100 tanesini. indiragandi... ne kadar mantıklı ?

hatta kurumlarda silme hakkı bile olmayabilir.

demirbaş yazılır. gerekirse siz kurum evraklarından tutanakla gerekçesini de belirterek demirbaştan düşersiniz diye biliyorum...

iş karıştı yav :S anlamadım gitti..
ama şöyle bir durum var, 8 senedir tek bir çöp bile girilmemiş zaten demirbaş olarak. sadece geçen ay girdik, ondan sonra da uyuşmazlık var dediler, yeniden bir liste gönderdiler, eskisi değil bu girilecek dediler.. eskiyi de şimdi silmek gerekiyor doğal olarak...
yarın ilçe mem yolu gözüktü bana herhalde :S

BBNET
Geri