B berra_u Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 432 17 Aralık 2007 #1 arkadaslar,lab.daki bilgisayarlardan 3 tanesi açılmıyor. daha dogrusu hiç elektrik gitmiyor. herseyi kontrol ettim. neden olmus olabilr ve ne yapmam gerekiyor??? (bilgisayarlar vestel marka)
arkadaslar,lab.daki bilgisayarlardan 3 tanesi açılmıyor. daha dogrusu hiç elektrik gitmiyor. herseyi kontrol ettim. neden olmus olabilr ve ne yapmam gerekiyor??? (bilgisayarlar vestel marka)
bilimle Aktif Üye Mesajlar 203 17 Aralık 2007 #2 Ana sigortayı kontrol ettiniz mi hocam bir de prizlere kablolar yerinden oynamış da olabilir.
B boss2 Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 364 17 Aralık 2007 #3 fiiş çıkar biraz bekle sonra tekrar dene. Benim laboratuıarda eski bilgisayarlar bir gün sonra açılıyordu aynrn dediğin olay oluyordu.
fiiş çıkar biraz bekle sonra tekrar dene. Benim laboratuıarda eski bilgisayarlar bir gün sonra açılıyordu aynrn dediğin olay oluyordu.
B byvector Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 312 17 Aralık 2007 #4 HOCAM POWER SLOTLARI YANMIŞTIR DEĞİŞTİRMEN LAZIM
H Hakan_1758 Aktif Üye Mesajlar 121 1 Ocak 2008 #5 Power Yanmış olabilir işlemci cıkmıs olabilir Hersey Olabılır Uğraş yaparsın
H Hakan_1758 Aktif Üye Mesajlar 121 5 Ocak 2008 #6 Bilgisayarınız daki powerde sorun yoksa anakartınızda sorun olabilir deneyin herseyini