fevzi07 Aktif Üye Mesajlar 167 20 Şubat 2008 #1 merhaba arkadaşlar okulumda IBM bilgisayarlar var ve driverları yok eğer okulunda IBM bilgisayarları olan varsa ve driverlarını benimle paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim
merhaba arkadaşlar okulumda IBM bilgisayarlar var ve driverları yok eğer okulunda IBM bilgisayarları olan varsa ve driverlarını benimle paylaşırsa sevinirim şimdiden teşekkür ederim
mkavakli23 Aktif Üye Mesajlar 205 20 Şubat 2008 #2 arkadaşım; www,driverguide.com üye ol orada istediğin her türlü sürücüyü indirebilirsin...
basbag Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 566 20 Şubat 2008 #3 "Driver Genius" diye bir program var geçen yıl ben indirmiştim. pc ye format atarken silmişim. bence "driver genius"u indir..
"Driver Genius" diye bir program var geçen yıl ben indirmiştim. pc ye format atarken silmişim. bence "driver genius"u indir..
mkavakli23 Aktif Üye Mesajlar 205 20 Şubat 2008 #4 basbag' Alıntı: "Driver Genius" diye bir program var geçen yıl ben indirmiştim. pc ye format atarken silmişim. bence "driver genius"u indir.. Genişletmek için tıkla ... hocam zaten driver genius griverguide tarafında hazırlanmış ve sitesinde mevcut...
basbag' Alıntı: "Driver Genius" diye bir program var geçen yıl ben indirmiştim. pc ye format atarken silmişim. bence "driver genius"u indir.. Genişletmek için tıkla ... hocam zaten driver genius griverguide tarafında hazırlanmış ve sitesinde mevcut...