N nescel Aktif Üye Mesajlar 132 4 Ekim 2010 #1 arkadaşlar 1 sınıf öğretmenimiz çocuklara bazı sesleri dinletmek istiyormuş.bilgisayarda media player da açılan sesler vcd de açılmıyor ne yapmalıyım?
arkadaşlar 1 sınıf öğretmenimiz çocuklara bazı sesleri dinletmek istiyormuş.bilgisayarda media player da açılan sesler vcd de açılmıyor ne yapmalıyım?
hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,478 4 Ekim 2010 #2 Nero veya benzeri bir programla m.p.3 formatında CD'ye cekmeniz lazım. Veri diski olarak cekilen CD'ler VCD de çalmaz.
Nero veya benzeri bir programla m.p.3 formatında CD'ye cekmeniz lazım. Veri diski olarak cekilen CD'ler VCD de çalmaz.
G gismoil Site Gezgini Mesajlar 90 4 Ekim 2010 #4 nero da ses cd si olarak kaydet(track olarak) sayın öğretmenim
N nescel Aktif Üye Mesajlar 132 4 Ekim 2010 #6 hocam bunu cd de değilde usb yle lcd tv de kullanacaklar. bunun için ne yapmam lazım?
A Anonymous Misafir 5 Ekim 2010 #7 nescel' Alıntı: hocam bunu cd de değilde usb yle lcd tv de kullanacaklar. bunun için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... lcd tv hangi ses dosyalarını oynatabiliyorsa, dönüştürücü programlar kullanarak o formatta flasha atın.
nescel' Alıntı: hocam bunu cd de değilde usb yle lcd tv de kullanacaklar. bunun için ne yapmam lazım? Genişletmek için tıkla ... lcd tv hangi ses dosyalarını oynatabiliyorsa, dönüştürücü programlar kullanarak o formatta flasha atın.