Papsukkal' Alıntı:Hayaller Volvo, Hayatlar Doblo![]()
2006 dizel manuel 98bin km aldım. Bakım olarak şunu diyeyim normali 15bin km bakımları yapılır ama genelde sıkıntı yaşamamak adına 10bin km bakımları yaparım. Mazot filtresi-hava-polen... Gibi rutin bakımlar 300-400 tl arasıdır. Değişmesi gereken parçalar felan derken biraz masraflı olabilir. Tavsiyem büyük şehirlerde yaşıyorsanız alfa alınır. Yani servis sıkıntısı olmayan yerlerde alfa kullanılır. Yoksa motor ustası olup çıkarsınspider23' Alıntı:ucarozcan' Alıntı:Alfa Romeno 159
Xperia Z3
hocam bi ara çok baktım-çok niyetlendim- çok heveslendim cesaret edemedim...BEn dizel-otomatiğine bakıyodum..sizde ki hangi model -donanım??bakımı-servisi nasıldır??
araçlarda herhangi kronik sıkıntı var mı??
bu dobloların ticari ruhsat sıkıntısı yok mu? İkinci elde ticari olmayanı bulunuyor mu?Papsukkal' Alıntı:Hayaller Volvo, Hayatlar Doblo![]()
ucarozcan' Alıntı:2006 dizel manuel 98bin km aldım. Bakım olarak şunu diyeyim normali 15bin km bakımları yapılır ama genelde sıkıntı yaşamamak adına 10bin km bakımları yaparım. Mazot filtresi-hava-polen... Gibi rutin bakımlar 300-400 tl arasıdır. Değişmesi gereken parçalar felan derken biraz masraflı olabilir. Tavsiyem büyük şehirlerde yaşıyorsanız alfa alınır. Yani servis sıkıntısı olmayan yerlerde alfa kullanılır. Yoksa motor ustası olup çıkarsınspider23' Alıntı:ucarozcan' Alıntı:Alfa Romeno 159
Xperia Z3
hocam bi ara çok baktım-çok niyetlendim- çok heveslendim cesaret edemedim...BEn dizel-otomatiğine bakıyodum..sizde ki hangi model -donanım??bakımı-servisi nasıldır??
araçlarda herhangi kronik sıkıntı var mı??.
Keyif arabası açıkcası mantık arabası değildir 159. Yaşı gereği masraf çıkarabilir. İkinci el piyasada geçmişi bilindik ve bakımları zamanında yapılmış araba alırsan sıkıntı yaşamazsın.
Benim hayallerimi süsleyen arabaydı aldım. her zaman kendim yıkarım şampuan cila... Motor gücü de iyi (180hp çipli ) yakıt tüketimi de bana göre çok değil. Şehir içi çok gazlayan biri değilim 7-8 lt arası tüketimi var. 19' jant aldım novitec coil taktım. Yavaş yavaş efsane birşeyler çıkacak ortaya
Resimlde görüldüğü gibi...
![]()
Xperia Z3
Kaç model kaç kuruşa aldın hocam? Bakım masrafları vs nasıl?hasemrah' Alıntı:Arkadaşlar zengin
Renault Clio Sport Tourer 1.5 kullanıyorum. Az yakıyor diye aldım. Bagajı da geniş.
Hocam her sene muayeneye giriyor. Başka bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. 2. el almıştım 2 senedir kullanıyorum ben.omd' Alıntı:bu dobloların ticari ruhsat sıkıntısı yok mu? İkinci elde ticari olmayanı bulunuyor mu?Papsukkal' Alıntı:Hayaller Volvo, Hayatlar Doblo![]()
şahsi ruhsata çeviremiyor musunuz hocam? Vergisi de ticari olunca fazla oluyor diye duymuştum.Papsukkal' Alıntı:Hocam her sene muayeneye giriyor. Başka bir sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. 2. el almıştım 2 senedir kullanıyorum ben.omd' Alıntı:bu dobloların ticari ruhsat sıkıntısı yok mu? İkinci elde ticari olmayanı bulunuyor mu?Papsukkal' Alıntı:Hayaller Volvo, Hayatlar Doblo![]()
Bildiğim kadarıyla çevrilmiyor hocam. 2006 model 1.3 var bende ve vergisini 310 lira( I. dönem) ödedim. Rahatlığı (genişlik açısındanomd' Alıntı:şahsi ruhsata çeviremiyor musunuz hocam? Vergisi de ticari olunca fazla oluyor diye duymuştum.
Şimdilerde Mercedes B SerisiFender' Alıntı:BMW 1.20 D 2007 Model
Bundan önceki Audi A4