Aslında fena olmazdı amabeyazgolge' Alıntı:geçen benzer bir başlık açılmıştı. devamı gelecekse siteye bir teşekkür botonu ekleyelim güzel olur![]()
mehmetsozen' Alıntı:Aslında fena olmazdı amabeyazgolge' Alıntı:geçen benzer bir başlık açılmıştı. devamı gelecekse siteye bir teşekkür botonu ekleyelim güzel olur![]()
arkadaşın içinden gelmiş samimi ifadelerle içini dökmüş.. bir buton bu kadar şey yapamaz
![]()
muamma25' Alıntı:öylesine içimden geldi. cidden çok işime yarıyor bu site. mihnet borcu gördüm. bu sitede gördüğüm ve okuduğum şeyler okul da çok işime yarıyor.Kendimi yalnız hissetmiyorum
herşey için teşekkurler...
mefete' Alıntı:İlkgünlerinden bu yana takip ediyorum. Bu aralar sadece okuyorum ama bilgisayar bilişim benim için google gibi birşey![]()
:+1:gamer99' Alıntı:bilgisayar bilişim benim için google gibi birşey![]()
massoud' Alıntı:muamma25' Alıntı:öylesine içimden geldi. cidden çok işime yarıyor bu site. mihnet borcu gördüm. bu sitede gördüğüm ve okuduğum şeyler okul da çok işime yarıyor.Kendimi yalnız hissetmiyorum
herşey için teşekkurler...
Yalnız birşeyi düzeltelim..
Mihnet: sıkıntı, dert, zahmet, eziyet, bela, musibet.
Minnet: Minnet veya şükran bir insanın aldığı yardımdan dolayı duyduğu hoşnutluk duygusudur.
yalnışlık olmasın kardeşler.. 8)