hasari Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 13,473 2 Ekim 2019 #1 Bilgisayara Format Nasıl Atılır? MBR, GPT, BİOS, UEFI nedir? Bu konularla ilgili çok fazla sıkıntı çeken insan vardı bende bu konu ile ilgili bir video çekmeye karar verdim yararlı olması dileğiyle.
Bilgisayara Format Nasıl Atılır? MBR, GPT, BİOS, UEFI nedir? Bu konularla ilgili çok fazla sıkıntı çeken insan vardı bende bu konu ile ilgili bir video çekmeye karar verdim yararlı olması dileğiyle.
caylakcekirge Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,547 2 Ekim 2019 #2 Güzel bir çalışma hasari hocam
Ç ÇetinÖğretmen Hiperaktif Üye Hiperaktif Süper Üye Mesajlar 2,789 4 Ekim 2019 #7 Elinize sağlık @hasari hocam. Daha bu sabah İlçe MEM.den 3 bilgisayar geldi ki ilk atandığım 14 yıl öncesine döndüm İnceleyelim.
Elinize sağlık @hasari hocam. Daha bu sabah İlçe MEM.den 3 bilgisayar geldi ki ilk atandığım 14 yıl öncesine döndüm İnceleyelim.
Yılmaz YALÇIN Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 595 6 Ekim 2019 #8 Elinize emeğinize sağlık hocam. Son düzenleme: 6 Ekim 2019