F fiyong Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 290 25 Eylül 2013 #1 Bilgisayar ve sağlık ile ilgili güzel bir etkinlik. Faydası olması dileğiyle .... ( exe uzantılı halinide ekledim ) BİLGİSAYAR VE SAĞLIK ETKİNLİĞİ Ekli dosyalar saglik.rar saglik.rar 3.5 MB · Görüntüleme: 500
Bilgisayar ve sağlık ile ilgili güzel bir etkinlik. Faydası olması dileğiyle .... ( exe uzantılı halinide ekledim ) BİLGİSAYAR VE SAĞLIK ETKİNLİĞİ
F fiyong Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 290 25 Eylül 2013 #4 Yıllık plan çerçevesinde her haftanın konusu ile ilgili bir etkinlik düşünüyorum. Dönem sonunda bütün etkinlikleri ".exe" halinde birleştirip paylaşıcam. Desteklerinizi bekliyorum..
Yıllık plan çerçevesinde her haftanın konusu ile ilgili bir etkinlik düşünüyorum. Dönem sonunda bütün etkinlikleri ".exe" halinde birleştirip paylaşıcam. Desteklerinizi bekliyorum..
forumdas Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 514 27 Eylül 2013 #10 Teşekkürler, swf'sinin indirilmiş hali burda; "Sağ tuş-> Birlikte Aç->Internet Explorer" Bu yolla çevrimdışı olarak da kullanabilirsiniz. Ekli dosyalar Bilgisayar başında nasıl oturmalıyım.rar Bilgisayar başında nasıl oturmalıyım.rar 217.3 KB · Görüntüleme: 551
Teşekkürler, swf'sinin indirilmiş hali burda; "Sağ tuş-> Birlikte Aç->Internet Explorer" Bu yolla çevrimdışı olarak da kullanabilirsiniz.
M m_ersoyy Aktif Üye Mesajlar 109 7 Ekim 2016 #23 İyi ki varsın bilgisayarbilisim.net ! :+1: :alkis: Teşekkürler
nurayhoca Aktif Üye Mesajlar 193 19 Ekim 2016 #29 ben kolları bir türlü 90 yapamadım eline sağlık hocam