Bilgisayar teknik Özelliklerini yorumlar mısınız?

Kodla Büyü

bilisim_ay

Üye
HP Probook 460 G11 9Y7B8ET004 Ultra7 155H 16" 32 GB 1 TB SSD RTX2050 WUXGA W11P
Fiyat 58.399 TL

Dokunmatik EkranSSD Kapasitesi
Hayır1 TB
Ekran Yenileme HızıEthernet
60 HzEvet
Ekran BoyutuHarici Ekran Kartı
16 inçEvet
Ekran Çözünürlüğü (Piksel)Çözünürlük Standardı
1920 x 1200WUXGA
Garanti Süresi (Yıl)Garanti Tipi
2Resmi Distribütör Garantili
KameraHdmı
EvetEvet
Usb BağlantısıÜrün Rengi
EvetGümüş
BluetoothHDD Kapasitesi
EvetYok
Disk TürüEkran Kartı Belleği (GB)
SSD4 GB
İşlemciİşlemci Çekirdek Sayısı
Intel Core Ultra 716
İşlemci Frekansıİşlemci Nesli
4.8 GHzIntel Core Ultra 1. Nesil
İşletim Sistemi YazılımıMinimum İşlemci Hızı
Windows0.7
Ekran Kartı ModeliParmak İzi Okuyucu
NVIDIA GeForce RTX 2050Var
RamKlavye Aydınlatma
32 GBTek Renk Aydınlatmalı
Klavye TürüÇift Ekran
Türkçe QHayır

RTX 2050 ekran kartlı makineye 58.000 istemek mantıklı değil. Haydi o ister ama vermek onun birkaç katı kadar mantıksız bir davranış olur bence. 40.000-50.000 arasında rtx 40xx ekran kartlı makineler varken.

Son düzenleme:
Teşekkür ederim işlemci hakkında yorum yapabilecek biri varmı 1. Nesil derken bi yanıltiyor mu bizi sanki çünkü işlemciye intel ultra core 7 demiş

Teşekkür ederim işlemci hakkında yorum yapabilecek biri varmı 1. Nesil derken bi yanıltiyor mu bizi sanki çünkü işlemciye intel ultra core 7 demiş
Ultra core 2023 te çıktı. Nesli normal ama normal 12. Nesil ya da 13. Nesil i7 işlemciden afaki fark olacağını sanmam. Ultra core'larda yapay zeka desteği gibi özellikler var.

Bu işlemci serisi yeni zaten hocam. Bu ailenin ilk üretimleri. i3-i5-i7-i9 gibi isimlendirği i serisinden farklı yapay zeka destekli yeni bir seri bu. 1. nesil olmasına takılmayın. Ama bu bilgisayara bu para verilmez onu da diyeyim. ssd demiş ama detay yazmıyor m2 slotunu kullanan ssdli bir model tercih edin, ekran içinde yenileme hızı yüksek bir model tercih edin bence. Ekran kartı olarak da 4050-4060 işinizi görecektir ve daha verimli çalışacaktırç 5000 serisi ekran kartları pahalı olur diye tahmin ediyorum. Bir de işlemci olarak bu seri yerine i serisi alsanız daha ekonomik olur. Bu serinin sizi etkileyecek çok bir numarası yok, gereksiz fiyat farkı.

bu bilgisayar bu parayı kesinlikle etmez, anlaşılan bu parayı verecek kadar üste çıkmayı düşünüyorsunuz o zman şu soru sorulmalı, bu bilgisayarda ne yapmak için alacaksınız,

oyun oynamayacaksanız neden alıyorsunuz eğer oynayacaksanız hocamın dediği gibi 4060 lı ekran kartlarına yönelin

sadece gündelik işler için alacaksanız 20 bin liralık makine fazlasıyla işinizi görür.

yapay zeka ile işiniz var mı? yoksa neden bu makineyi alacaksınız yapay zekaya 2050 ekran kartı koymayı zaten ancak HP yapardı.

yani kısacası bu bilgisayarı hangi işleri yapmak için almayı düşünüyorsunuz ????????????

Teşekkür ederim uzun süreli kullanım için lise ünv , Bilgisayar tasarım, Photoshop gibi kodlama programları gibi uygulamalarda çalışılması için bakıyoruz

Casper iyi bir marka değil. Arkadaşım zamanında bayiliğini aldı. Birkaç sattı baktı sıkıntılı. Bayiliği bıraktı.

Acer'ın alt markası olan packard Bell 2 tane kullandım. Uzun süreli kullandım memnundum ama kendisi nasıl bilemem.

ilksms
Geri