Bilgisayar Tavsiyesi

Kodla Büyü

2011bilgisayar

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Arkadaşlar merhabalar evrak işleri için kullanılabilecek orta düzey bir bilgisayar arıyorum. Kullanıp memmun olduğunuz ya da tavsiye edebileceğiniz bir bilgisayar var mı?Üst limit 30 bin.Tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.

valla hocam çok incelersen hepsinde bi sorun çıkıyor :D
Haklısınız hocam ama bahsettiğim sorun hafife alınacak bir sorun değil, bu sensör sayesinde laptop kapağı kapandığında uyku moduna geçiyor sensör bozulduğu zaman laptop kafasına göre uyku moduna girip çıkıyor ve klavye mouse çalışmıyor.
Sensör söküldüğünde ise işlemci kendini 45 Watta sabitliyor.

düşüncem Senin istediğin ekran kartı önemli olmayan işlemcisinin hızı yüksek laptop lazım versus da işlemci hızı yazdığına göre amd olan daha hızlı çok rahat kullanırsın. hızlı olmayıp çok çekirdekli olsada işe yaramıyor tabi aldığın her laptopda harddisk ucuz olanı koymuşlardır bir samsung marka hızlı m.2 ssd samsung aldın mı rahat kullanırsın.

https://versus.com/en/amd-ryzen-5-8645hs-vs-intel-core-i5-12600hx

2 sene olacak Victusu bayağı bir zorluyorum.Fiyatına göre ucuz ve iyi bir bilgisayar.240 hz ekran, RTX 4070.Yani notebokların hepsi ayrı bir sorun.
Oyun oynamayacak iseniz mini PC alın.Ben de 2 tane var.Biri HP G3 Coreİ5 6.nesil, 32 gb ram, 240 m2, 240 ssd, masaüstü işlemcisi var ve değişiyor.Ofis internet işlerinde bunu kullanıyorum.

Asus A3402WBAK-MMC215W all in one bilgisayaro araştırabilirsiniz. Kullanmadım ama fena değil gibi.

Arkadaşlar merhabalar evrak işleri için kullanılabilecek orta düzey bir bilgisayar arıyorum. Kullanıp memmun olduğunuz ya da tavsiye edebileceğiniz bir bilgisayar var mı?Üst limit 30 bin.Tavsiyelerinizi bekliyorum.şimdiden teşekkür ederim.
bende okul için araştırıyorum hocam. Tercihim all in one. HP ProOne 240 G10 A1JZ3ES i5-1335U 16 GB 512 GB SSD 23.8" Free Dos AIO Masaüstü Bilgisayar en uygun bulduğum .Bu bilgisayarı kullanan arkadaşlar varsa bilgi almak isterim bende

Son düzenleme:
ilksms
Geri