Aynı yöntem ile 3 yıldır sorunsuz 2 okulda BTR lik yapıyorum . Totalin ince ayarlarından biraz daha açık bahşeder misiniz hocamBen yıllardır şu yöntemleri uyguluyorum ve okulda yıllardır tek bir virüs yok öğretmen bazen evdeki bilgisayarından getiriyor ama gene benim sistemim sayesinde temizleyip gidiyor.
Bilgisayar ve tahtalara kurulumdan sonra 360 Total Security ve DeepFreezee kuruyorum. 360 Totalde başlama, güncelleme... bildirimini kapat gibi ince ayarları çekiyorum. İnanın sıfır sorun ve yıllardır böyle. Win10 da artık antivirüste kurmaya gerek kalmıyor Bitdefender yeterince iyi ama win7 de söylediğim uygulamalar şart.
Not:360 Total Security Türkçe, ücretsiz ve sistemi kasmıyor.
İnce ayarlar derken hocam, yardımcı olabilir misiniz? TeşekkürlerBen yıllardır şu yöntemleri uyguluyorum ve okulda yıllardır tek bir virüs yok öğretmen bazen evdeki bilgisayarından getiriyor ama gene benim sistemim sayesinde temizleyip gidiyor.
Bilgisayar ve tahtalara kurulumdan sonra 360 Total Security ve DeepFreezee kuruyorum. 360 Totalde başlama, güncelleme... bildirimini kapat gibi ince ayarları çekiyorum. İnanın sıfır sorun ve yıllardır böyle. Win10 da artık antivirüste kurmaya gerek kalmıyor Bitdefender yeterince iyi ama win7 de söylediğim uygulamalar şart.
Güzel ben de böyle düşünüyorumTahtalara mehcan e kilit koruması + reboot restore rx (ücretsiz bir deepfreze alternatifi) kuruyoruz. Virüs programına gerek kalmıyor. Hatta sistem hızlansın diye defender i de siliyorum. Hiç sorun yaşamıyoruz.
Aynı yöntem ile 3 yıldır sorunsuz 2 okulda BTR lik yapıyorum . Totalin ince ayarlarından biraz daha açık bahşeder misiniz hocam
İnce ayarlar derken hocam, yardımcı olabilir misiniz? Teşekkürler
Denedim, memnun kaldım.. herkese tavsiye ederim. En azından öğrenciler farklı bir sistem görüyorlar.linux kullanmaya bir yerden başlamak lazım hocam
+1Ben yıllardır şu yöntemleri uyguluyorum ve okulda yıllardır tek bir virüs yok öğretmen bazen evdeki bilgisayarından getiriyor ama gene benim sistemim sayesinde temizleyip gidiyor.
Teşekkür ederimŞurada bahsetmeye çalıştım.
Hocam bilgisayarı kapat butonundan değilde oradan yeniden başlat dermisiniz. Shadow defenderde öyle koruma sağlama şekilde bir ayar var. Toolwizde böyle bir özellik varmı bilmiyorum ama deneyin.Merhaba arkadaşlar
Benim bilişim sınıfımda 20 adet pc var öğrenciler cs ve half life kurmuş bazen ders anlatırken açıyorlar kzııyorum ve ders düzenini bozuyorlar. lab da ki pc lerde toolwiz time freeze kullanıyorum ve netsupport school da var. bu oyunu nasıl kurdular time freeze koruma yapmıyor mu baktım oyunlara C ye yüklenmiş şaşırdım. Çözüm önerisi olan var mı ?
Toolwiz düzgün çalışan bir sistem değil. Çok sıkıntı yaşadım. Geliştirmesi de bitti zaten. Yeni sürümleri yok. ad değiştirdiyse bilmem ama deepfreez kullanıyorum. Netsupport School'dan da flash erişimini kapatıyorum. Flash takılı görürsem öğrenciye bir şey demeden flash içine girip oyun varsa tüm flash'ı siliyorum. Çocuk ödevi varsa o da gidince hocam flash'ın silindi diyor hemen. Bende birileri oyun getirmiş virüslü o siliyor diyorum bir daha gelmiyor. Zaten oyun oynamaları yasak.Merhaba arkadaşlar
Benim bilişim sınıfımda 20 adet pc var öğrenciler cs ve half life kurmuş bazen ders anlatırken açıyorlar kzııyorum ve ders düzenini bozuyorlar. lab da ki pc lerde toolwiz time freeze kullanıyorum ve netsupport school da var. bu oyunu nasıl kurdular time freeze koruma yapmıyor mu baktım oyunlara C ye yüklenmiş şaşırdım. Çözüm önerisi olan var mı ?
Uzun vadede HDD zarar görür bu program ile. Cache bellek önceden belirlendiği ve sisteme uyum problemi yaşattığı için kullanışlı değil bana sorarsanız.Timefeeeze kullanıyorum. Kendi sitesinden ücretsiz indirebilirsiniz. Varlığı ile yokluğu belli olmayan küçük boyutlu çok güzel bir deepfreeze'dir. Akıllı tahtaları da onunla koruyorum.