gu_lden' Alıntı:notu öğrenciler için istiyorum. benim konularda sıkıntım yokda, daha ben anlatırken unutuyorlar(65 yaş ve üstü de grubum)
yazdır o zaman hocam....gu_lden' Alıntı:notu öğrenciler için istiyorum. benim konularda sıkıntım yokda, daha ben anlatırken unutuyorlar(65 yaş ve üstü de grubum)
Ellerinde hazır bilgi olsun diye düşünüyorum.
Zaten 2. modül çok karışık çok yüzeysel geçerim. 2 hafta oldu başlayalı kursa hala fareyi kullanamıyorlar. bende MEB 'in verdiği ilköğretim için olan etkinlikleri kurdum.1.basamaktan başladık bakalım.Hayırlısı
hocam o kadarı mümkün olmuyor, daha ilk dersten word açtırıp yazdırmak... keşke öyle bir imkanım olsa...g_kalp' Alıntı:yazdırma işlemini deftere mı yapıyosunuz yoksa wordde mi mesela bnde wordde yazdırıyorum not aldırmak için hem faydallı hem de kendilerini geliştirmelerini saglıyor
Bu sununun devamı var mı?rasim535' Alıntı:Kendi hazırladığım sunu umarımız bir nebze de olsa işinize yarar.
var yarın yüklerim...sonkale' Alıntı:Bu sununun devamı var mı?rasim535' Alıntı:Kendi hazırladığım sunu umarımız bir nebze de olsa işinize yarar.
fluent' Alıntı:Hocam bunları çıkartıp ver onlara eve gidince tekrar etsinler bol bol, başka türlü unuturlar başka çaresi yok