Bilgisayar Flaşı Görmüyor

Kodla Büyü

ogretmenokan

Seçkin Üye
Seçkin Üye
Win10 işletim sistemi 64 bit flaşı takıyorum algılama sesi geliyor ama görmüyor disk yönetimine bakıyorum ordada görünmüyor neden olabilir acaba?

Giriş bozulmuş olabilir. Başka bir giriş varsa deneyin. Girişte bozulan bir şey sonuçta

Bir portta olmadıysa başka portta deneyin. Önden (front panel) olmadıysa arkadan (anakart usb portları) deneyin.

Usb engelleyici bir program yüklü olabilir mi? Birde aygıt yöneticisinden usb aygıtları kaldırıp bilgisayarı yeniden başlatmayı deneyin.

Bazen bende de oluyor. Flash belleğe sürücü harfi atayamıyor. Manuel olarak sürücü harfi atarsanız büyük ihtimalle düzelecektir.

Bir ihtimal... Bazı bellekler bir süre sonra usb3 de çalışmıyor. Usb2 portundan deneyin..

Aklıma şu geldi ama çözer mi bilmiyorum. İki USB yi aynı anda takıp deneyin hocam. Birini görecek mi bakın. İlk Taktığınız Usb için atanan harf gizlenmiş disk olabilir.

bazı zümredaşlar sadece konunun başlığına bakarak cevap yazıyorlar gibi gözüküyor. ilginç.

not : hocamız 2. mesajında sorunun flash tan değil bilgisayardan olduğunu, hiçbir flash ı görmediğini yazmış.

BBNET
Geri