B bilgisayarcii Üye Mesajlar 1 13 Ekim 2010 #1 Adobe Presenter yardımıyla hazırladım. Umarım işinize yarar. Zip'li dosyayı bilgisayara açın, sonra da index dosyasını çalıştırın. Ekli dosyalar quiz_son.rar quiz_son.rar 928.3 KB · Görüntüleme: 3,368
Adobe Presenter yardımıyla hazırladım. Umarım işinize yarar. Zip'li dosyayı bilgisayara açın, sonra da index dosyasını çalıştırın.
uzo Site Gezgini Mesajlar 40 13 Ekim 2010 #4 Güzel olmuş hocam :+1: adobe presenter'ı incelemek lazım
Z Zizu_ Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,978 25 Eylül 2011 #7 süper olmuş. bencede presenter i incelemek lazım
Z Zizu_ Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,978 25 Eylül 2011 #8 süper olmuş. bencede presenter i incelemek lazım
_su_ Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 298 13 Kasım 2012 #17 Çok güzel hocam teşekkürler hemen indirip öğrencilere uygulattım onlar da çok beğendi. Haftaya sınavımız var sınav öncesi iyi oldu Flashta hazırlardık bunun gibi ama çok uğraştırırdı bu adobe presenter nasıl kolay mı acaba ?
Çok güzel hocam teşekkürler hemen indirip öğrencilere uygulattım onlar da çok beğendi. Haftaya sınavımız var sınav öncesi iyi oldu Flashta hazırlardık bunun gibi ama çok uğraştırırdı bu adobe presenter nasıl kolay mı acaba ?
S sevdiceğim Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,461 17 Eylül 2013 #21 ellerinize sağlık hocam güzel olmuş
A aysehos Aktif Üye Mesajlar 150 22 Ekim 2013 #24 Çok güzel bir çalışma olmuş Ellerinize sağlık :alkis: