K -KILIC- Aktif Üye Mesajlar 114 6 Ekim 2013 #1 5 ve 6. sınıflar için hazırladım. Önerilerinizi ve yapıcı eleştirilerinizi bekliyorum. Ekli dosyalar donanım parçaları.rar donanım parçaları.rar 206.4 KB · Görüntüleme: 4,643
K -KILIC- Aktif Üye Mesajlar 114 6 Ekim 2013 #9 Önemli değil arkadaşlar. Bu çalışma kağıdını önümüzdeki hafta bütün 5. ve 6. sınıflara uygulayacağım. Eksik gördüğünüz noktaları söylerseniz sevinirim.
Önemli değil arkadaşlar. Bu çalışma kağıdını önümüzdeki hafta bütün 5. ve 6. sınıflara uygulayacağım. Eksik gördüğünüz noktaları söylerseniz sevinirim.
yasarcan Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,004 21 Ekim 2013 #20 elinize sağlık hocam sadece ekran kartı ve ağ kartı için daha anlaşılır fotolar koyulabilir diye düşünüyorum
elinize sağlık hocam sadece ekran kartı ve ağ kartı için daha anlaşılır fotolar koyulabilir diye düşünüyorum
E Eslivya Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,268 30 Ekim 2013 #27 Elinize sağlık, teşekkürler... :+1: yasarcan' Alıntı: elinize sağlık hocam sadece ekran kartı ve ağ kartı için daha anlaşılır fotolar koyulabilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de tam olarak bunu söyleyecektim. Çalışma kağıdının siyah beyaz çıkarılacağını düşünürsek ikisi öğrenciler tarafından anlaşılmayabilir.
Elinize sağlık, teşekkürler... :+1: yasarcan' Alıntı: elinize sağlık hocam sadece ekran kartı ve ağ kartı için daha anlaşılır fotolar koyulabilir diye düşünüyorum Genişletmek için tıkla ... Ben de tam olarak bunu söyleyecektim. Çalışma kağıdının siyah beyaz çıkarılacağını düşünürsek ikisi öğrenciler tarafından anlaşılmayabilir.