T TrkBgr46 Üye Mesajlar 9 17 Haziran 2020 #1 İki gündür bilgisayar açılırken sıkıntı oluyor psu da sorun yok.Bilgisayar bios pilini çıkarıp takmadan açılmıyor acaba neden ?
İki gündür bilgisayar açılırken sıkıntı oluyor psu da sorun yok.Bilgisayar bios pilini çıkarıp takmadan açılmıyor acaba neden ?
togius Süper Üye Süper Üye Mesajlar 1,737 17 Haziran 2020 #2 TrkBgr46' Alıntı: İki gündür bilgisayar açılırken sıkıntı oluyor psu da sorun yok.Bilgisayar bios pilini çıkarıp takmadan açılmıyor acaba neden ? Genişletmek için tıkla ... Anakartta kaçak var demek ki. Hocam sen pili çıkarırken statik elektrik boşalıyordur.
TrkBgr46' Alıntı: İki gündür bilgisayar açılırken sıkıntı oluyor psu da sorun yok.Bilgisayar bios pilini çıkarıp takmadan açılmıyor acaba neden ? Genişletmek için tıkla ... Anakartta kaçak var demek ki. Hocam sen pili çıkarırken statik elektrik boşalıyordur.
T TrkBgr46 Üye Mesajlar 9 17 Haziran 2020 #5 Hayır başka pilim yok yarın statik elektriği boşaltmayı deneyeyim
E erakcora Süper Üye Süper Üye Seçkin Üye Mesajlar 1,505 17 Haziran 2020 #7 pil değiştir hocam, ucuzdur
T TrkBgr46 Üye Mesajlar 9 20 Haziran 2020 #8 4 gündür bios pilini çıkartıp takıp açıyordum bugün ekran durduk yere video izlerken hafif dalgalandı ne olabilir?
4 gündür bios pilini çıkartıp takıp açıyordum bugün ekran durduk yere video izlerken hafif dalgalandı ne olabilir?
T TrkBgr46 Üye Mesajlar 9 20 Haziran 2020 #9 4 gündür bios pili çıkartıp takıp açıyordum bugün ekranda dalgalanmalar olmuş buna psu sebep olabiliyormuş sorun ne acaba ?
4 gündür bios pili çıkartıp takıp açıyordum bugün ekranda dalgalanmalar olmuş buna psu sebep olabiliyormuş sorun ne acaba ?