Bilgisayar alımı?

Kodla Büyü
Slm arkadaşlar okula 4 adet masaüstü bilgisayar alacağız.Yanlız toplama mı alalım marka mı karar veremedik.Bu konuda tecrübeli arkadaşalar yardım edebilirler mi?

Toplama alırsanız, aynı fiyata kaliteli markalardan oluşan bilgisayarlarınız olur. Ancak korsan windows kullanırsınız.
Markalı ve işletim sistemli bilgisayar alırsanız, kalitesiz ancak lisanslı windows'lu bilgisayarlarınız olur. Gerçi kuracağınız programların çoğu da korsan olacak.

Teşekkürler hocam.Başka yorum yok mu ? Öneriniz var mı idare iyi 3 bilgisayar istiyor(tanesi 2000 tl civarı) teknik olarak biraz yardımcı olurmusunuz.Marka model.

İdare katına 2 adet sağlam bilgisayar topladım.Müdür bey uğraşma hazır alalım dedi ama toplama daha zevkli oluyor.En son 7 yıl önce bilgisayar toplamıştım. 120 gb ssd 1 tb hdd'yi de koydum süper oldu. Hatta 24" monitör tadından yenmiyor.

Marka demek kalite demek değildir. O, markadan markaya değişir. Toplama bilgisayar alınız, teker teker ne aldığınızı neye ne kadar para verdiğinizi bilirsiniz. Anakartı kesinlikle sağlam-kaliteli alınız, ucuza kaçmayınız, ssd takın hızı hissedilsin ve kasa görünümü güzel olsun zira işten anlamayan idareciler kasa görünümüne ve monitör büyüklüğüne tav olurlar. Bir de 2bin tl gayet yeterlidir, 8gb ddr4'lü 1151 pinli skylake sistem toplayın yeni nesil her zaman iyidir, kişisel görüşüm ekran kartı almanıza gerek yok. Her parçada asus kişisel tercihimdir. Yine yapamazsanız özelden mesaj atın örnek bir sistem toplarım sizin için.

hocam bence casperın toplama fiyatına denk gelen pclerinden alın
toplamalara koyacağınız fanlar bi süre sonra fazla sesler çıkaracak falan ..

Hocam hiç masaüstü almayın dizüstü alın. kablo karmaşası, fan sesi elektrik gitti yanma olayları falan olmasın. Bizde idarecilerin hepsi dizüstü, hatta bu hafta 16 tane sipariş verdim labı dizüstü yapıyoruz...

BBNET
Geri