Ödevi görmedim. Belki onun da cevabı vardır.ödevin cevabına baktınız mı netten ?
Ödevi görmedim. Belki onun da cevabı vardır.ödevin cevabına baktınız mı netten ?
Katilim durumu henüz işlenmemiş gözüküyor bende biraz zaman aliyo hala işlem yapilmamis sayi çok fazla oldugu icin olabilirMebbis te e-sertifika alan oldu mu? Bende gözükmüyor.
Katilim durumu henüz işlenmemiş gözüküyor bende biraz zaman aliyo hala işlem yapilmamis sayi çok fazla oldugu icin olabilir
En az Ağustos 15 i bulur.Hocam ben sadece sertifika almak için 7. Bölüm sınavını ve final sınavını yaptım. Mebbis te katılıp katılmadığım teyit edilmemiş. Acaba sertifikayı ne zaman alabilirim?
Final sinavi haric iki tane bolum sinavi yapilmasi gerekiyordu hocamHocam ben sadece sertifika almak için 7. Bölüm sınavını ve final sınavını yaptım. Mebbis te katılıp katılmadığım teyit edilmemiş. Acaba sertifikayı ne zaman alabilirim?
Iki bolum sinavi sertifika icin yeterli hocam hayirli olsunBen final sinavini
1.ve 2. Bolumleri
Ve baslangic bitis anketlerini yaptim yetmezmi sertifikaya
Ayrica bende sorun su netacad uyeligim dogru sertifikalarda da dogru fakat egitimlere girip puablar falan aldikca oturum adi esimin adi gozukmekte mail attim bakalim duzelcekmi
Iki bolum sinavi sertifika icin yeterli hocam hayirli olsun
onay tiki gelmiş , eğitmenlik şartlarını sağlamşıtır manasında bir onayYalnızca Eğitici Kullanımı İçin Öğrenci Geçme Durumunu Ata ödeviniz notlandırıldı.
tamam yazıyor. Durumunda değişiklik olan oldu mu?
Evet hocam bende de aynı anlayamadımmail geldi sizleri mezun ettik diye ancak gösterdikleri yerde sertifika indirme ile ilgili bişey yok ? sizlerde durum nedir ?
Aynı durum bende de var hocam, sertifika için 2 tane bölüm sınavı anketler ve finali verdiğim halde eğitim devam ediyor gözüküyor ve de sertifika seçeneği çıkmıyor, sorun nedir anlamadımgösterdikleri be bendeki görseller aşağıdadır
gösterdikleri be bendeki görseller aşağıdadır
Hem eğitmenlik hemde normal eğitim sertifikamız hazırlanmış. Hayırlı olsun
Eğiticilik sertifikası yok hocam. Sadece sistemden eğiticilik yetkisi veriliyor.Eğiticilik için ayrı bir sertfika var mı? Kurs tamamlama sertfikası olarak tek tür sertfika var.