Ş şebocum Site Gezgini Mesajlar 95 11 Aralık 2007 #1 arkadaşlar bilgisayar normal bi şekilde açılırken siyah bi ekran ve çıkıyo acaba neden olabilir başka bi hard disk taktım onda açıldı anlam veremedim
arkadaşlar bilgisayar normal bi şekilde açılırken siyah bi ekran ve çıkıyo acaba neden olabilir başka bi hard disk taktım onda açıldı anlam veremedim
Ş şebocum Site Gezgini Mesajlar 95 11 Aralık 2007 #3 windows açılırken tam görüntünün geleceği sırada
T tester Üye Mesajlar 4 11 Aralık 2007 #4 ozaman açılırken F8 tuşuna basıp güvenli modda açıp ekran kartı driver ını kaldırmanı öneririm. windowsun desteklemediği bi çözünürlükte açılmaya çalışıyordur muhtemelen
ozaman açılırken F8 tuşuna basıp güvenli modda açıp ekran kartı driver ını kaldırmanı öneririm. windowsun desteklemediği bi çözünürlükte açılmaya çalışıyordur muhtemelen
Ş şebocum Site Gezgini Mesajlar 95 11 Aralık 2007 #5 fdisk attım windows kuruluyor diyor ama format kısmına geçemiyo yine siyah ekran çıkıyo
T tester Üye Mesajlar 4 11 Aralık 2007 #6 fiziksel bir problem o zaman. ekran kartı bozulmuş olabilir.
Ş şebocum Site Gezgini Mesajlar 95 11 Aralık 2007 #7 ekran kartında olsa başka bi hard disk takıyorum onu açıyo 3 tane harddisk taktım sadece bi tanesini açtı anlam veremedim
ekran kartında olsa başka bi hard disk takıyorum onu açıyo 3 tane harddisk taktım sadece bi tanesini açtı anlam veremedim
F fersah Aktif Üye Mesajlar 183 19 Aralık 2007 #9 nasıl çözdüğünüzüde yazarmısınız hocam bugün aynı problem bendede yaşandı.
A anticode78 Aktif Üye Mesajlar 170 19 Aralık 2007 #11 HOCAM Bİ HARDİSKİ DEĞİŞTİRDİM ÇALIŞIYOR DEMİŞTİN ŞİMDİ İŞLEMCİ DEDİN. NEYSE ÇÖZÜLMÜŞ YA FAZLA KURCALAMAYIM
HOCAM Bİ HARDİSKİ DEĞİŞTİRDİM ÇALIŞIYOR DEMİŞTİN ŞİMDİ İŞLEMCİ DEDİN. NEYSE ÇÖZÜLMÜŞ YA FAZLA KURCALAMAYIM