Bilgisayar açılmıyor yardım....

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan vayas
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Kodla Büyü

vayas

Site Gezgini
arkadaşlar İlçe milli eğitim müdürümüzün bilgisayarı bozulmuş. yere düşürmüşler sonra bilgisayar microsoft comporotion yazısı geldikten sonra açılmıyordu. bende win 7 cdsini takıp başlangıç onarmayı seçtim ama yaklaşık 3 saattir onarmaya çalışıyor. ama henüz bir gelişme yok. başka ne yapabilirim?

arkadaşlar hddyi taşınabilir hdd kutusuna taktım sistemin olduğu kısmı açmıyor açmak için biçimlendirilmesi gerektiği uyarısı geliyor ne yapmam lazım acil yardım?

Önce bilgisayarın sadece c sürücüsünü silip win 7 kurdum. sonra güncelleştirmeleri yaptım .programları kurdum. yeniden başlattığımda yine aynı hatayı verdi.sonra tekrardan bugün tekrardan tüm hdd'yi sildim tekrardan bölümlendirdim. güncelleştirme yapmadan önce yeniden başlat dedim başlattı. ama güncelleştirmeleri yaptıktan sonra yine açılmadı. güvenli modda açmaya çalıştığımda ise classpnp.dll'de takılıp kalıyor.. ne yapmam lazım acil yardım!!!!!

hocam bilgisayaraın markası nedir? ona göre belki fabrika ayarları recovery dvd si ni bulabilirsiniz internette. yada bunu satan yerde. bide bunu deneyin

BBNET
Geri