F fakmanca Aktif Üye Mesajlar 141 9 Aralık 2010 #1 bizim memurun bilgisayarı açılırken yani windows xp yazısı çıkıyor 2 saniye sonra ekran kararıyor başkada bir şey yapamıyoruz ne güvenli modda,ne vga modunda açabildim nede format atabiliyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
bizim memurun bilgisayarı açılırken yani windows xp yazısı çıkıyor 2 saniye sonra ekran kararıyor başkada bir şey yapamıyoruz ne güvenli modda,ne vga modunda açabildim nede format atabiliyorum yardımcı olabilecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler
A azsey Üye Mesajlar 15 9 Aralık 2010 #4 Muhtemelen ekran çözünürlüğü ile alakalı, başka bir monitörde denediniz mi? Ekran kartı driverları da bozulmuş olabilir.
Muhtemelen ekran çözünürlüğü ile alakalı, başka bir monitörde denediniz mi? Ekran kartı driverları da bozulmuş olabilir.
F fakmanca Aktif Üye Mesajlar 141 9 Aralık 2010 #5 ekran kartı bütünleşik nasıl kontrol edebilirim acaba
F fakmanca Aktif Üye Mesajlar 141 9 Aralık 2010 #6 başka monitörde denedim ama aynı hoşgeldiniz demeden kararıyor
A azsey Üye Mesajlar 15 9 Aralık 2010 #7 Hocam yeniden sistem yüklemeniz gerekiyor. Harddiski çıkarıp başka bir kasada formatlayıp yeniden kurun.
Hocam yeniden sistem yüklemeniz gerekiyor. Harddiski çıkarıp başka bir kasada formatlayıp yeniden kurun.