bilgisayar çok iyi ama program için yetersiz uyarısı veriyor

Kodla Büyü
arkadaşlar elimde 4gb ram 250gb hdd si olan i serisinden hemen önceki serielrde işlemcisi olan bir bilgisayar var, bilgisayra adobe premier programını kurmaya çalıştığımda içinde üç programın olduğu hangisini kurmayı istediğime dair seçim alanına gelince adobe premier için yetersiz sistem diyor halbuki bu programı çok daha eski külüstür bilgisayarlara kuruyorlar neden böyle yapıyor bir fikri olan var mı?

merhaba;

Yetersiz disk kaynaklı olabilir. Ki zaten bunu kurulum esnasında diyecektir. Aslında hata mesajını tam yazabilirseniz çok daha iyi olacaktır.
İyi çalışmalar.

ekran kartın yok galıba cozunurluk yeterlı olmamasın durumunda sadece dw flash fw ps kurar dıerlerı yuksek cozunurluk ıster onları kurmayabılır illustrator mesela kurulmayacaktır ıyı gunler

arkadaşlar erkran kartı 1gb ben bu bilgisayara okullardaki adobe serisinin tüm prgramlarını yüklüyordum gayette rahat yükleniyordu sıkıntı olmuyordu, hata ekranında daha doğrusu program seçim ekranında premier için 526mb gerekli diyor ama zaten benim sistemim bunun için yeterli anlamadım gitti.

32 bit işletim sistemlerinde cs5 premier çalışmaz. O uyarıyı işletim sisteminden dolayı vermiştir. 64 bir işletim sistemi kurmanız gerekiyor.

bilgisayarım 64 bit ama işletim sistemim 32 bit bundan dolayıdır diyorsunuz, tşk ederim hocam bunu deneyeceğim inşallah olur

BBNET
Geri