C cihanmnsl Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 304 1 Aralık 2007 #1 arkadaşlar bilgisayarı kapat diyorum daha sonra karşıma bir pencer çıkıyor load olma gibi bir pencere işelm sonlandırılıyor diyor daha sonra program yanıt vermiyor diyor... sonlandır diyorum anca ozaman bilgisayar kapanıyor neden
arkadaşlar bilgisayarı kapat diyorum daha sonra karşıma bir pencer çıkıyor load olma gibi bir pencere işelm sonlandırılıyor diyor daha sonra program yanıt vermiyor diyor... sonlandır diyorum anca ozaman bilgisayar kapanıyor neden
rtyucel Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 713 1 Aralık 2007 #2 o hata veren programı yeniden kur belkide windowsun alarm vermeye baslamıstır. üstüne yeniden windows kurarsan düzelir
o hata veren programı yeniden kur belkide windowsun alarm vermeye baslamıstır. üstüne yeniden windows kurarsan düzelir
H herzaman Üye Mesajlar 6 28 Aralık 2007 #3 bizim bilgisayarda öyle sizden daha kötü kapat diyorum hiç kapatmıyooo anlamadım birisi yadım etsin?
P penguen.os Aktif Üye Mesajlar 235 28 Aralık 2007 #4 başlat çalıştırdan shutdown -s komutu ile deneyin.