A atsl Aktif Üye Mesajlar 159 20 Aralık 2007 #1 bilgisayarı kapatı tıkladığımda gelen mesaj aynen şu: Bu bilgisayarda diğer insanlar oturum açtılar.Windowsu kapatmak onların veri kaybetmesine sebep olabilir. Kapatmaya devam etmek istiyor musunuz? Arkadaşlar bu ne iş anlamadım.
bilgisayarı kapatı tıkladığımda gelen mesaj aynen şu: Bu bilgisayarda diğer insanlar oturum açtılar.Windowsu kapatmak onların veri kaybetmesine sebep olabilir. Kapatmaya devam etmek istiyor musunuz? Arkadaşlar bu ne iş anlamadım.
semantic Seçkin Üye Seçkin Üye Mesajlar 399 24 Aralık 2007 #2 Başka bir kullanıcı olarak oturum açmışsın , sonra oturumu kapatmadan kullanıcı değiştirmişsin ve bilgisayarı kapatmak istediğinde diğer oturum kapatılmadığı için seni uyarıyor, sorun yok yani hocam
Başka bir kullanıcı olarak oturum açmışsın , sonra oturumu kapatmadan kullanıcı değiştirmişsin ve bilgisayarı kapatmak istediğinde diğer oturum kapatılmadığı için seni uyarıyor, sorun yok yani hocam
A atsl Aktif Üye Mesajlar 159 24 Aralık 2007 #3 gerçekten de öyle zaten soruyu sorduktan hemen sonra bunu farkettim .Cevapladığınız için teşekkürler. :+1:
gerçekten de öyle zaten soruyu sorduktan hemen sonra bunu farkettim .Cevapladığınız için teşekkürler. :+1: