M meltem_meva Site Gezgini Mesajlar 78 31 Mart 2011 #1 arkadaşlar 5. basamak için hazırlanmış bilgi yarışması olan var mı paylaşırsanız çok sevineceğim
Z zekirdek Üye Mesajlar 1 9 Ocak 2012 #3 Ağlama ama ya, vallahi üzüldüm bu içler acısı tablo karşısında. Yazık sana...
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 9 Ocak 2012 #4 Hocam en kolayı sınıf hocalarından her ders için 3 soru alıp onları oluşturulan bir komisyonca eleyip düzenlemektir... Doğubayazıtta öyle yapmıştık... Yarışma soruları ekte... Ekli dosyalar 5. sınıf bilg yarıs.rar 5. sınıf bilg yarıs.rar 420.2 KB · Görüntüleme: 314 yarış1.JPG 28.5 KB · Görüntüleme: 1,752 yarış2.JPG 38.6 KB · Görüntüleme: 1,748
Hocam en kolayı sınıf hocalarından her ders için 3 soru alıp onları oluşturulan bir komisyonca eleyip düzenlemektir... Doğubayazıtta öyle yapmıştık... Yarışma soruları ekte...
s_kajmeran Hiperaktif Üye Hiperaktif Mesajlar 3,888 9 Ocak 2012 #5 Pardon ben yanlış okudum 5. sınıf için lazım diye okudum :s Mesajı da silmeim belki birine lazım olur... Kolay gelsin... (Not haftası bu tarz sıkıntıları mazur görün artık :s )
Pardon ben yanlış okudum 5. sınıf için lazım diye okudum :s Mesajı da silmeim belki birine lazım olur... Kolay gelsin... (Not haftası bu tarz sıkıntıları mazur görün artık :s )