aries21' Alıntı:bende memurlar.net'in takip edildiğini düşünüyorum. yorumumu yaptım. bu belirsizliği yaşatanların aynı duyguları yaşamasını diliyorum ve hakkımı helal etmiyorum.
Eee ne de Elektrik Teknik Öğretmenimfk' Alıntı:Ahmet Hocam durumun ehemmiyetini farkeden bir kaç insandan biri gerçekten. Sürekli bizi haber yapıyor. Allah razı olsun.
Cemal TANER' Alıntı:Eee ne de Elektrik Teknik Öğretmenimfk' Alıntı:Ahmet Hocam durumun ehemmiyetini farkeden bir kaç insandan biri gerçekten. Sürekli bizi haber yapıyor. Allah razı olsun.
Bu arada belirteyim Ahmet KANDEMİR 2 yıllık yüksek okul mezunlarının meslek liselerinden alınıp çıraklıklara atanması ile ilgili hükmü uzun uğraş ve çabalar sonucu iptal ettiren kişidir. BT öğretmenleri arasından bir tane Ahmet KANDEMİR çıksa şimdiye sorunlar çoktan çözülmüştü. İtiraz edenlere hemen şunu soracağım. Norm fazlası diye okulu değişenlerden kaç kişi dava açtı. Hasari sen dahil![]()
MAŞALLAH MFK HOCAM ÇOK DİRAYETLİ.MÜCADELECİ YAPISI VAR.VALLA TAKDİR EDİYORUM.DİLERİM BİRGÜN TANIŞIRIZ.mfk' Alıntı:Cemal TANER' Alıntı:Eee ne de Elektrik Teknik Öğretmenimfk' Alıntı:Ahmet Hocam durumun ehemmiyetini farkeden bir kaç insandan biri gerçekten. Sürekli bizi haber yapıyor. Allah razı olsun.
Bu arada belirteyim Ahmet KANDEMİR 2 yıllık yüksek okul mezunlarının meslek liselerinden alınıp çıraklıklara atanması ile ilgili hükmü uzun uğraş ve çabalar sonucu iptal ettiren kişidir. BT öğretmenleri arasından bir tane Ahmet KANDEMİR çıksa şimdiye sorunlar çoktan çözülmüştü. İtiraz edenlere hemen şunu soracağım. Norm fazlası diye okulu değişenlerden kaç kişi dava açtı. Hasari sen dahil![]()
Aynen. Ah ah ben kadrolu olacaktım da okulumda ihtiyaç varken okulum değişecekti. Bölge normunu gözlerine sokardım. Dava ise dava. Sendika ise sendika. Savaş baltalarımı çıkarırdım. İstanbulda sömestr da yapılan resen tayinler nasıl durdu sanıyorsunuz?