Bilgi amaçli bir soru

Kodla Büyü

btnotlari

Süper Üye
Süper Üye
Arkadaşlar formatörlerde artik 15 saat derse girmek zorunda mi. Bu şekilde bir söylenti varmiş galiba . Mesela 8 saat bilgisayar dersi var ve formatörse bunu 15 saate doldurma zorunluluğu ile alakali yazi filan yok diye biliyprum . Bilgisi olan arkadaşlar

btnotlari' Alıntı:
Arkadaşlar formatörlerde artik 15 saat derse girmek zorunda mi. Bu şekilde bir söylenti varmiş galiba . Mesela 8 saat bilgisayar dersi var ve formatörse bunu 15 saate doldurma zorunluluğu ile alakali yazi filan yok diye biliyprum . Bilgisi olan arkadaşlar

Yok öyle birşey.Ne kadar dersi varsa o ders saatinden sonra btr görevi yapılır.

okulunuzdaki ders saati yükü ne kadarsa o kadar derse girersiniz kalan saatlerde de BTR görevini yaparsınız..

bende de şöyle bir durum var: okulda 2 öğretmeniz. 36 saat dersimiz var. 28'e 8 olarak paylaştık. Okulumuza yeni bir müdür yardımcısı geldi. O da bilişimci ve 6 saat derse girmesi gerekiyor. Sizce 6 saati 28 saatten mi alınmalı yoksa 8 saat derse giren formatörden mi?

kimden alacağı sizin oturup konuşmanıza bağlı. btr olan arkadaşımız hiç derse girmesede olur... ama dersenki ben 6 saat veya daha farklı bir süre derse girmek istiyorum dersen o size kalmış...

Teşekkürler arkadaşlar bende aynen böyle biliyordum fakat böyle bi saçmalık duyunca danışmak istedim

BBNET
Geri