Bilen cevap verebilir mi il dışı yolluk

Kodla Büyü

bil_kay

Site Gezgini
Arkadaşlar vandan istanbul başakşehire atandım.okul müdürüm yolluk işlemi için vandan istanbula harcırah verilir dedi.gelirken istanbul başakşehir arası harcırah belgesi al ikisinide yapayım dedi.
1-istanbul büyükşehir olduğundan acaba başakşehir büyükşehir sınırı içindemi yoksa değil mi
2-ben istanbul başakşehir arası rayiç bedelini nerden alabilirim

hocam istanbula geliş her yerden tektir, küçük illerde ilçelerde hesaba katılarak kilometre hesabı yapılır ancak istanbulun hangi ilçesi olursa olsun kilometre hesabı tektir. ilçelere göre değişmez.. başakşehir olduğu için farklı almazsın yani..

hugo4545 hocam nasıl almıştın istanbuldamı yaptırdın yoksa bulunduğun ildenmi beykoza göre yaptırdın harcırahı

Arakdaşlar cevaplarınız için teşekkür ederim ama anlamadığım nokta şu isanbuldan başakşehir arasının rayiç bedelini hesaplatmam için belgeyi van belediyesinden mi yoksa istanbul belediyesinden mi almam gerekiyor

Istanbuldan Izmire tayin oldum, istanbulda ilcemdeki soforler odasindan aliyorsunuz. Ancak hesaplarken istanbul buyuksehir oldugu icin rayice ilce mesafesi hesaba katilmadi... Ve yollugum 3-4 gun sonra hesabimdaydi

van istanbul arasını van belediyesinden , ama istanbul ilçe içini istanbul belediyesinden alabilirsin

BBNET
Geri