Bi greve gittik, okulun içine .......

Kodla Büyü

folikAsit

Aktif Üye
Mesajlar
233
Arkadaşlar dün herkes grevdeydik. Kameraların görmediği bir açıya bir öğrenci her türlü tuvaletini yapmış. Müdür yardımcısı kameraları izlememi söylüyor, fakat kameralar o açıyı görmüyor. Bi gün greve gittik, okulun içine etmişler...
 
Bu grev bi bize dert oldu anlaşılan.. Benimde sınıfın anahtarını almışlar. Herkes diğerine topu atıyor anahtar uçmuş. Hani anahtarı aldınız bari kapıyı açık bırakın değil mi :verymad:
 
ziyaunal' Alıntı:
benim sınıfada idareciler öğrencileri yollamışlar 3 fare 2 klavye zayi

Benim sınıfın anahtarı idarecilerde dahil kimsede yok şu an gerçi müdür yardımcısında bilgisayar sınıfı yazan bir anahtar var ama oda benim kapıları açmaz :p

Size tavsiyem sizlerde o anahtarları bir şekilde ortadan kaybedin sizden başkası girmesin yoksa ya fare ya kulaklık gidiyor malum çok bilmiş öğretmenlerimiz açıyor sınıfı salıyor çocukları kendisi çok önemli! işler yapıyor başka yerlerde.
 
Okulun bulunduğu muhite göre bu tarz olaylar normal, eğitim öğretim de bunlar da var malesef. Ya aile ya okul, nereye nasıl yapması gerektiğini, hayvanlarla insanların farkını öğretmeli.
 
Neyseki benim sınıfta birkaç kasa fişi çekilmiş ve biraz da bisküvi parçası vardı masalarda. Diğer arkadaşlara geçmiş olsun.
 
Hep öğrenci hep öğrenci diye diye yakında başımıza da ..... şaşırmayın
 
1 günlük iş bırakmayla bunlar oluyorsa 1 hafta iş bıraksak ülkenin durumunun ne olacağı belli... :puhaha:
 
İyi de hep kör noktalardan mı gelmiş, o kör noktaya geçerken muhakkak kameraların çektiği bir alandan geçmiştir. Bence de bir bakın kameralara.
 
Dogrudur.arasira koyde kaliyordum.o aksam ogretmenlerle gittigime ve formator olmadigima sevindim.hademe 1.katin penceresini acik birakir ingilizce ogr sinifi kitlemez okul tepede cevresinde ev insan yok.
 
obsearchver' Alıntı:
İyi de hep kör noktalardan mı gelmiş, o kör noktaya geçerken muhakkak kameraların çektiği bir alandan geçmiştir. Bence de bir bakın kameralara.

onlarca öğrenci var o bölgede hocam hangisinden şüphe edelim? en iyisi gaita ya göndermek..
 
gerçekten öyle hocam işleri bir gün bıraksak okulları 13ok götürecek... biizm okulda da derse girmedin bir cüzdanını kaybetmiş,
 
Geri
Üst