gerçektende çok netsin hocam harika cevapamip33' Alıntı:Ondan da net cevap: Herkes bilgisayarı biliyor not vermede nerden çıktı.(Ö.D.) :mrgreen:
:+1: :alkis:hacksaydo' Alıntı:En Net cevap : Senin branşın Bilgisayar ÖĞRETMENi değil! Bilişim Teknolojileri! Sen kim oluyorsun da not veriyorsun? :verymad:
(MEBBİS)
Ben en az 10 yetkiliden Bt öğretmenleriyle ilgili çalışma yapılıyor diye de duydum. :mrgreen:alonecan' Alıntı:Ben var diye duydum .Talim Terbiye kurulu başkanının ağzından seçmeli derslerde notla değerlendirilecek dedi
volkankey' Alıntı:secmeli derslerde sinav ve not olacagini hatirliyorum ben de ama
Talim Terbiye Kurulu Başkanı Prof. Dr. Emin Karip in basına yansıyan açıklamalarına istinaden artık notla değerlendirilecek demiştim. Siz böyle deyince internette kısa bir arama yaptım. Haklısınız şu durumda dediğiniz gibi notla değerlendirilmeyecek. Galiba bu konuda bakan devreye girdi, çünkü daha 4+4+4 yeni yeni tartışılırken seçmeli derslerin (seçmeli olmamasına karşılık beden dersinide saymıştı) notla değerlendirilmemesi gerektiğini söylemişti. TTKB başkanının bu sözünü yutması ancak bakanın tavrıyla olur.mnn' Alıntı:not yok hocam