Bi cip lememişledi bizi o da olcak ! durmak yok yola devam

Kodla Büyü

g.cetin.66

Süper Üye
Süper Üye
Aracınıza ve cüzdanıza cip takılcakmış hadi buyur. Araç tamamda benim üzerimdeki ehliyete cip ne !! :verymad:
Üzerimdeki ehliyete cip takmak beni 24 saat gözetim altında tutmak demektir.Yeter da zaten telefonlar dinlenmede internet takipte mobeseler kayıtta eee daha ne kaldı arka cebimdeki cüzdan mı kaldı bi beni takip etmedikleri
Bu konuda fikri olanlar buyursun

Küresel sermayenin en büyük amacı tüm insanları kontrol etmek, daha o çipin bize entegre olanından takacaklar, google gözlüğünün bir üst versiyonunu da gözümüze geçirecekler, sonra herşeyi gören göz, tüm dünyaya hakimiyetini ilan edecek.

Biz de bilişim teknolojileri dersi niye seçmeli diyoruz adamlar zaten istemiyorlar ki bu teknolojinin 3. dünya ülkelerinde gelişmesini, bak Hindistan bu sayede atom bombası yaptı, ee Türkiye de yaparsa nolcak, olmaz demi...

GÖRELİM MEVLAM NEYLER NEYLERSE GÜZEL EYLER

hangi suçu hocam 75 milyon insan var hadi 1 milyonu suçlu 10 milyonuda suca meyıllı , sen suclumusun ben suclumuyum suca meyıllı mıyım devlet dusmanımıyım bölücümüyüm örgütçümüyüm , özerklik mi istedim.
Eski mahkumlara takmalılar yada dıyelım kı yuz kızartıcı sucla halen yargılanmakta olanlara senın sucun ne benım sucum ne ! beni niye takip ediyor .hadi devlet takıp etti amenna diyelim ya illegal fişlemelerde ve de yasal olmayan dinlemelerdeki gibi olursa ne olcak ıkıncı bı erkenkondu dıye bısey mı uyduracak biz yapamadık asıl suclu onlar mı yaptı dıyecek
Arac için olanı anlarım ben ceptekıne takıldım

g.cetin.66' Alıntı:
hangi suçu hocam 75 milyon insan var hadi 1 milyonu suçlu 10 milyonuda suca meyıllı , sen suclumusun ben suclumuyum suca meyıllı mıyım devlet dusmanımıyım bölücümüyüm örgütçümüyüm , özerklik mi istedim.
Eski mahkumlara takmalılar yada dıyelım kı yuz kızartıcı sucla halen yargılanmakta olanlara senın sucun ne benım sucum ne ! beni niye takip ediyor .hadi devlet takıp etti amenna diyelim ya illegal fişlemelerde ve de yasal olmayan dinlemelerdeki gibi olursa ne olcak ıkıncı bı erkenkondu dıye bısey mı uyduracak biz yapamadık asıl suclu onlar mı yaptı dıyecek
Arac için olanı anlarım ben ceptekıne takıldım

Hocam doğru bir nokta yakaladın devamını ben getireyim, Ameriada bu durum şöyle gerçekleşti, 11 eylül saldırılarından sonra insanlarda güvenlik sıkıntısı oldu ve korunmak için kendileri çip talep etti , şimdi bizim ğlkemizde ise canımızdan kıymetli arabamız olduğu için burdan yakaladılar toplum mühendisleri iyi çalışıyor, güvenlik riski desen kimse takmaz ama araba dedinmi bir de mecburiyeti var tabi, neyse hayırlısı.

g.cetin.66' Alıntı:
Aracınıza ve cüzdanıza cip takılcakmış hadi buyur. Araç tamamda benim üzerimdeki ehliyete cip ne !! :verymad:
Üzerimdeki ehliyete cip takmak beni 24 saat gözetim altında tutmak demektir.Yeter da zaten telefonlar dinlenmede internet takipte mobeseler kayıtta eee daha ne kaldı arka cebimdeki cüzdan mı kaldı bi beni takip etmedikleri
Bu konuda fikri olanlar buyursun

beynimize taksınlar direk ne düşündüğümüz merkeze iletilsin :alkis:

anormal birşey yok bunda şu anda açık her cep telefonu her internetten zaten dinleniyor izleniyoruz.Takedown filmini mutlaka izleyin.CIA'ın meşhur SARS dosyasını ünlü hacker mitnick ortaya çıkardı hapse atıldı.Bunu programı yazan japon süper bilgisayar merkezinin başkanı.Yıllar sonra japon hatasını anladı mitnickden özür diledi.Bu film çekildi

oturma organınıza çip taksalar kansermiyiz onu kontrol ediyorlar diye yine sevinecek insanlar var aramızda... bu kadar mı gözlük sevdalısı olduk...

böyle şeymi olur ya takmazlar abicim takamazlar taktırmam ulennn :D

Yeni kimlikler çipli arkadaşlar. Takip ve istihbarat uygulaması yeni kimliklerle başlayacak zaten ama bu işi büyük ihtimalle Amerika yapacak biz ondan bilgiyi alacağız.

BBNET
Geri