bi araba bulamadık yaa

Kodla Büyü

s.sultan

Aktif Üye
şimdi diceksiniz geç kalmışsınız ama napalım ancak şimdi aklımız başımıza geldi.
aradığımız arabayı söyleyeyim yardımcı olabilecek arkadaşlar araba tavsiye etsin lütfen
2006 ve üstü modeller,100.000km nin altında,1.4 motor veya üstü,hatchback kasa, ufak tefek boya ve çizikler dışında herhangi bir boyası kaza kaydı yada masrafı olmayan, mümkünse lpg yada dizel araç arıyoruz. Ford fiesta,focus, Fiat punto,clio, megan ne varsa artık satmak istediğimizde de tercih edilen bir model yani. İzmit, İstanbul, Adapazarı ve Ankarada tavsiye edebileceğiniz böyle bir araç varsa bakmak isteriz fiyatta 25 i zorlayabiliriz.

Bende 2010-2013 model aralığında 1.2 Trendline ya da 1.4 comfortline Polo arıyorum, 2 aydır bulamadım. Sahibindende ilanlara bakıyorum sıfırı 30.200 olan arabanın 2012 moel 10.000 kmdeki ikinci eline birisi 31.000 fiyat çekmiş ve sıfırından tek farkı fiyatı yazmış, bunun gibi en az 5 tane ilan gördüm :)

s.sultan' Alıntı:
şimdi diceksiniz geç kalmışsınız ama napalım ancak şimdi aklımız başımıza geldi.
aradığımız arabayı söyleyeyim yardımcı olabilecek arkadaşlar araba tavsiye etsin lütfen
2006 ve üstü modeller,100.000km nin altında,1.4 motor veya üstü,hatchback kasa, ufak tefek boya ve çizikler dışında herhangi bir boyası kaza kaydı yada masrafı olmayan, mümkünse lpg yada dizel araç arıyoruz. Ford fiesta,focus, Fiat punto,clio, megan ne varsa artık satmak istediğimizde de tercih edilen bir model yani. İzmit, İstanbul, Adapazarı ve Ankarada tavsiye edebileceğiniz böyle bir araç varsa bakmak isteriz fiyatta 25 i zorlayabiliriz.

hocam bende de 2008 model clio var 1.5 dci
65 binde.ilk sahibiyim. kaza boya da yok. bi yandan arabayı değiştireyim diye düşünüyorum ama yeni ev aldım tekrar borca girmeyeyim diyorum.

bu araç var niyetimde.
3298_20100205172004376_renault_megane_sport_tourer_201001.JPG

satarsam eğer ilk buraya yazarım.

Opel Vectra deseydiniz ben verirdim hocam.. Orijinal arabam ama size uymaz galiba:)

İstediğiniz araç açsından uymaz hocam size hatcback değil. seda. 2004 model. lpgli ben 2. sahibiyim. birinci sahibide bir Türkçe öğretmeni arkadaş.Kahraanamraştayım hıcam

hocam eğer düşünürsen benim aracı vereyim sana tam istediğin özelliklerde bence
skoda fabia 2011 1.4 dynamic ambiente tüplü ufak tefek çizik var bide bir parça sağ ön çamurlukta az bi boya
50 binde ve yazdığın arabaların çoğunda olmayan birçok özellik eğer düşünürsen görüşelim
tel 5453505574 sahibinden de ilanı var bakabilirsin ilan no: 126456020 kaza kaydı küreği herhangi bir şeyi yok arabada gayet diri yol tutuşu süper vede yakıtta emin ol fazlası ile seni memnun edecektir.

pardus63' Alıntı:
hocam eğer düşünürsen benim aracı vereyim sana tam istediğin özelliklerde bence
skoda fabia 2011 1.4 dynamic ambiente tüplü ufak tefek çizik var bide bir parça sağ ön çamurlukta az bi boya
50 binde ve yazdığın arabaların çoğunda olmayan birçok özellik eğer düşünürsen görüşelim
tel 5453505574 sahibinden de ilanı var bakabilirsin ilan no: 126456020 kaza kaydı küreği herhangi bir şeyi yok arabada gayet diri yol tutuşu süper vede yakıtta emin ol fazlası ile seni memnun edecektir.

hocam arabaya nasıl bakıcaz çok uzak bize konya

s.sultan' Alıntı:

Hocam istediğiniz türde bende var ama biraz uzak kalıyorum size. 2011 Seat İbiza Copa. 17.700 km. 2. yıl bakımı yeni yapıldı 3 gün önce. Aracımın arkasındayım 28.000 TL.

s.sultan hocamızın aradığı özelliklerde ben de arıyorum. hatta bir tane buldum.
-2006 model, 1.4 doch, lpg, xenon far, sis farları var, abs yok, 98.000 de hyundai getz. araba temiz kaza kaydı yok, 18.500 istiyor. sizce nasıl?

bugün gözümün önünde bir i20 benim 80 ile girdiğim viraja 60 -70 arası bir hızla girdi. Sonuç virajı alamayıp tarlaya gitti. Büyük konuşmayayım ama katiyyen b segment araç almam.

asp-php' Alıntı:
bugün gözümün önünde bir i20 benim 80 ile girdiğim viraja 60 -70 arası bir hızla girdi. Sonuç virajı alamayıp tarlaya gitti. Büyük konuşmayayım ama katiyyen b segment araç almam.
sizin araç neydi hocam?

asp-php' Alıntı:
hocam o sürücünün kabiliyetsizliği bence 60 la bisikletle girsen alırsın virajı.

EynelMefer' Alıntı:
asp-php' Alıntı:
sizin araç neydi hocam?

honda civic...

agd85' Alıntı:
asp-php' Alıntı:
hocam o sürücünün kabiliyetsizliği bence 60 la bisikletle girsen alırsın virajı.

İsterseniz gelin deneyin :) Bursa Hamitler Toki yokuşu meşhur 1. kavşak :)

Haftada en az 5 - 10 arası kaza olduğunu duyduğum bir yer

Okula giderken olan bir olaydı..

sgulkurusu' Alıntı:
s.sultan hocamızın aradığı özelliklerde ben de arıyorum. hatta bir tane buldum.
-2006 model, 1.4 doch, lpg, xenon far, sis farları var, abs yok, 98.000 de hyundai getz. araba temiz kaza kaydı yok, 18.500 istiyor. sizce nasıl?
arkadaşlar böyle bir araba var fikirlerinizi almak istiyorum, aynı başlıktan devam edeyim dedim ama görülmedi sanırım.

Arkadaşlar teşekkür ediyorum yorumlarınız için arabayı aldık sahibinden.comdan bir öğretmenin arabasını bulduk
2007 model honda jazz, 65.000km de,1.4 motor, benzinli, kazasız, bi kaç ufak boyası varmış. 24bine aldık.içimize sindi araba motor ustasına da göstermiştik kaçırmayın bunu dedi.

hayırlı olsun hocam, Allah kazasız belasız kullanmanızı nasip etsin inşallah.. Darısı benim de başıma :)

s.sultan' Alıntı:
Arkadaşlar teşekkür ediyorum yorumlarınız için arabayı aldık sahibinden.comdan bir öğretmenin arabasını bulduk
2007 model honda jazz, 65.000km de,1.4 motor, benzinli, kazasız, bi kaç ufak boyası varmış. 24bine aldık.içimize sindi araba motor ustasına da göstermiştik kaçırmayın bunu dedi.

Hayırlı olsun hocam.

Hangi jazz'ın hangisi, joy mu fun mı?

jazz iyi arabadır nede olsa JAPON :++: hele ki Elite versiyonuysa hem doludur araba hem de az yakar bol bol gezersiniz..hayırlı olsun..

Merhaba ,

Opel Astra 2001 Astra Elegance

130.000 KM
Gümüş gri.
Sedan.
Atiker sıralı simit tüplü , yeni takılmış ve ruhsata işli.
Ağır bakımları yapılmış durumda.
2 lastik orta.
2 lastik biraz zayıf.

Sol iki kapı boyalı.
Kaput değişmiş.

20.000 TL.

Bu araba için ne dersiniz?

hocam 12 yaşında arabaya bu parayı vermeyin bir üst kasasını alın biraz daha koyup.

Opel vectra 1.6 Comfort
LPG li
132.000 km
Orijinal
Ben ikinci sahibiyim. 4 lastik yeni
Araç full
Far sensörü,yağmur sensörü,park sensörü,çift yönlü klima,10 Airbag,ESP,ABS,Yol Bilgisayarı,Hız sabitleyici vs vs donanım çok
İçi dışı pırıl pırıl bir aracım var satmayı düşünüyorum. Ya araç değiştirecem yada ev alacam :) Çok çabuk sıkılıyorum arabadan sık sık değiştiriyorum. Düşünen arkadaşlar olursa görüşebilirim :) 2004 Model bu arada aracım. Şimşek grisi çok tutulan bbir renk ve en çok yakışan renk. içi halen sıfır gibi duruyor aracımın. 26lt lpg ile 300km yapıyorum.
:)

DotCom' Alıntı:
Merhaba ,

Opel Astra 2001 Astra Elegance

130.000 KM
Gümüş gri.
Sedan.
Atiker sıralı simit tüplü , yeni takılmış ve ruhsata işli.
Ağır bakımları yapılmış durumda.
2 lastik orta.
2 lastik biraz zayıf.

Sol iki kapı boyalı.
Kaput değişmiş.

20.000 TL.

Bu araba için ne dersiniz?

Hocam 20 bin i boşver kuruş verme o araca. 2 kapı boyalı ve kaput değişmiş. bi kaput değişiyorsa büyük bi ihtimal kazalıdır ve motora işlemiştir. urak tefek ezikler için kaput değişmezler. Ha kasko değişmiştir belki ama kasko değiştiyse de serviste değişmiştir kapılarla birlikte bi de ön tamponu koyarsan üzerine araç perttir. Zaten 2001 model arabaya o para verilmez. Opel in o modeline hiç verilmez. Çünkü üzerine kaç defa kasa değiştirdiler.. Yine de karar senin. Ağır bakımları yapılmış demişsin bi de. Ne zaman yapılmış. Muhtemelen 80 bin de yapılmıştır. 10-20 bin km. sonra tekrar yapacaksın zaten. Valla opel e herkes o parayı istiyor ama.. 12 yaşında araç sonuçta. Hiç hatasız olsa benim vereceğim maksimum 18. Kaldı ki bir sürü sıkıntı görünüyor. 14`den 1 kuruş fazla vermem. Dedim ya herkes istiyor opellere o parayı da. Çok sağlam araçlar sayılmaz opeller. O kadarını söylim.. Daha fazlasını sen düşün hocam...

BBNET
Geri