bi öğretmenle tartıştım

Kodla Büyü

deniz1903

Aktif Üye
arkadaşlar okulumda bi öğretmen 1.5 yıldır sürekli olarak bilgisayarına format atılmasını istiyor. benden önceki öğretmene yaptıramamış. ilk atandığım gün de önceki arkadaş uyardı beni format atma diye. ama artık daha okulun ilk günü tartıştık kendisiyle. okuldaki tüm pcler müdür tarafından izlenmekte. net support school şifreleri de elimde yok. format atarsam başka sıkıntılar çıkacak. sizce ne yapmalıyım.

o nasıl müdürmüş yahu? okuldaki tüm pc leri izleyen müdürüde ilk defa duyuyorum.

deniz1903' Alıntı:
peki bunu yapmazsam yani format atmazsam bi sıkıntı olur mu
hocam bilişim rehber öğretmeniysen sıkıntı olabilir. değilsen sorun çıkmaz, bilgisayar tamiri yapmak zorunda değilsin.

malesef bilişim rehberiyim hocam. ama pc nin kasıtlı olarak da bozulduğunu düşünüyorum. bu kişiyle daha fazla muhattap olmak istemiyorum. yapabileceğim birşey var mı

1-Arkadaşınız format atma diye neden uyardı?
2-Format atılması istenen bilgisayar kişisel bilgisayarı mı okul bilgisayarı mı?

müdüre seni şikayet etsin.Sen de müdüre format atarasan net support programının sıkıntı çıkaracağını bir daha o bilgisayarın izlenemeyeceğini söylersin zaten öğretmenin amacı da izlenmemesi dersin diğer hoca düşünsün :)

bilgisayar sahsi bilgisayarı mı? okulun sınıfta kullandığı bilgisayarı mı ?

şahsi ise boşver.
yada ben elemama yaptırayım de ? 30 tl iste :D

belki müdür boş yere izlemiyordur bilgisayarları hocam, sana söylemedikleri birşeyde olabilir. müdürle görüşmeden bence dokunma bilgisayara. ha müdürün paranoyak olma ihtimali de var :)

hocam okulun bilgisayarıysa yapman gerekır ki sadece formatsa.yok eğer donanımsal bi problemse ben yapamam de çık işin içinden.haa şahsi bilgisayarsa zaten yapma zorunluluğunuz yok.

müdür amacını biliyo zaten neden izlediği de belli. anlamışsınızdr derslerde kim napıyo diye izliyo. okul bilgisayarı şahsi değil. bt arıza aya falan bildirsem bişe çıkar mı çünkü tavrından çok rahatsız oldum emreder gibi. bi de şu var okuldaki pc ler yavaş diye format attıran öğretmenler zamanla pclerinin teknolojinin gerisinde kaldığını kabullenemiyor yaaa

Şimdi bu adam haksız mı benim de bilgisayarım izlense, ben de 1.5 yıldır format atılmasını istesem tartışırdım sanırım..

xtasy' Alıntı:
Şimdi bu adam haksız mı benim de bilgisayarım izlense, ben de 1.5 yıldır format atılmasını istesem tartışırdım sanırım..
:alkis: kimse bu açıdan yaklaşmamış bende aynı şeyi düşünüyorum, tek ayrıldığımız nokta bilgisayarcıya kızması gereksiz, madem rahatsız öğrensin kendi format atsın yada okul dışında bir yere format attırsın. bence iş başka, format atsa ve müdür birşey dese topu atacak bir kurban arıyor gibi geldi bana.

hocam zaten okuldaki bütün pc ler izleniyo benden önce de sistem böyleydi müdür de devam ettirilmesini istiyor. bt sınıfı da aynı şekilde izleniyor. benim buna yapabilecek bişeyim yok. zaten ben dersteyken de izleniyor sınıfım yani onu biz çoktan aştık.

müdürle de arasını iyi tutmaya çalışıyor. format attırıp net support kurulmayınca (çünkü şifresini bilmiyorum) müdür bana patlicak

BBNET
Geri