Beylikdüzü neden uygun?

Kodla Büyü

adadeniz

Hiperaktif Üye
Hiperaktif
Arkadaşlar merhaba
Yatırımlık ev bakıyorum da... Sosyal medyada önüme çok düşüyor ev ilanları. Çoğu sıfır neredeyse...

Esenyurt tamam. Neden ucuz olduğu anlaşılabilir de. Bu beylikdüzünde ne var? Neden ucuz? Benim memleketteki evlerden uygun.
Burda misal 2+1 ler 4milyon civarıyken beylikdüzü 2-3 milyon arası. Çoğunluk 2,5...
Neden?

Misal küçükçekmece büyükçekmece civarı da çok uygun...

Bilenler sebebini söyleyebilir mi? Artı şunu da sorayım. Beylikdüzünün hangi mahallelerinden kesinlikle uzak durulması gerekiyor?

Esenyurtta 1+1 dayalı döşeli ev kiraları kaç liradır? Mahalle, konum hiç farketmez.

Arkadaşlar merhaba
Yatırımlık ev bakıyorum da... Sosyal medyada önüme çok düşüyor ev ilanları. Çoğu sıfır neredeyse...

Esenyurt tamam. Neden ucuz olduğu anlaşılabilir de. Bu beylikdüzünde ne var? Neden ucuz? Benim memleketteki evlerden uygun.
Burda misal 2+1 ler 4milyon civarıyken beylikdüzü 2-3 milyon arası. Çoğunluk 2,5...
Neden?

Misal küçükçekmece büyükçekmece civarı da çok uygun...

Bilenler sebebini söyleyebilir mi? Artı şunu da sorayım. Beylikdüzünün hangi mahallelerinden kesinlikle uzak durulması gerekiyor?
Hocam gittiğinde ilanların gerçek olmadığını görüyorsun. Yoksa ucuz değil. Gidince başka yer satmaya çalışıyorlar. Kaç tane emlakçı ile görüştüm aynısını yaptılar

İlçenin konumu bu görseldeki gibi

Beylikdüzü olduğu iddia edilen uygun fiyatlı yerler de nüfus olarak en kalabalık ve asayiş sorunları olarak en sıkıntılı ilçe olan Esenyurtla sınır yerlerdir. İki ilçede de Çok ciddi yabancı uyruklu ve kaçak var. Alt üst komşuların kimler olduğunu bilemezsiniz.

Naçizane tavsiyem İstanbul'dan yatırım amaçlı ev almak artık çok büyük risk

İnsanlar işte stresten , özel araçla da toplu taşıma da ile trafikte saatler geçirmekten, komşularıyla otopark kavgası yapmaktan kafayı sıyırmak üzere.

Acilen şehir nüfusunun azaltılıp iş imkanlarının Anadolu'ya kaydırılması lazım

Hele de kendiniz oturmayıp kiraya verme planı yapıyorsanız o çok daha büyük risk.
Mevcut yasalarla sıkıntılı bir kiracıya denk gelirseniz 10 yıl evi unutuyorsunuz

ilksms
Geri