hayırlı olsun evlilik var galibaserdemir' Alıntı:portakalagaci ve yemekgunlugum.blog favorilerim. Ama temmuzda sık kullanılanlardan silmeyi planlıyorum artık
istanbul38' Alıntı:yemek yapmak sorun değilde çok yorgunum çok.. yeni geldimm.. gelde yemek yap şimdi.. dışarda yemekte güzel olmuyor herzaman
oy oy oy yemede yanında yat afiyet olsun hocam :alkis:serkanaytekin' Alıntı:O kadar laf ettiniz bana, hanım sağolsun fırında balık yapmış.
mantarı dün yedikalonewolfselman' Alıntı:Mantar yapacam şöyle tereyağı ile pişirecem süper oluyor....
Metehan' Alıntı:Bugün mutfağa giresim geldi tavuk sote yaptım Hanıma dedim sen biraz dinlen
patates li yumurta cemaatteki arkadasların bize durmadan ikramıydıhalk' Alıntı:Bir gün yumurtalı patates, bir gün patatesli yumurta...
ah üniversite yıllarım ahhhhpcman' Alıntı:patates, patlıcan, biber, domates, salça, baharat...
"hepsini at,
yarım saat kaynat"
şiir gibi
:mrgreen:
bu arada epey marifetli arkadaşlar da varmış![]()
g.cetin.66' Alıntı:evlen diyen var evlenme diyen var ne iş anlayan var mımadagaskar soslu füme mi yapayım adını bile söylemek zor
Makarna ve menemen vaz gecılmez lezzet agalar kabul ama vitaminsizlikten geberecem yakında
Arkadaş ne bulaşık ne yemek yapmak hiç biri koymuyoda şu sogan varya soğan o adama çok koyyosoğansız da olmuyo ağlamak istiyoruuuum :cry:
fatihpc' Alıntı:yarım paket eti mek üzeri maraş biber salçası![]()
bulaşık makinesi al ondanda kurtul hocamseyitali' Alıntı:ben bulşıkçıyım yemekleri ev arkadaşım yapıyor![]()
coderfree' Alıntı:Pırasa al, yıka doğra, salçayı biraz kızartınca üzerine sür gitsin. O sırada bir de tereyağlı pilav yaptın mı 40 dk. 'da 2 günlük yemek.
serdemir' Alıntı:portakalagaci ve yemekgunlugum.blog favorilerim. Ama temmuzda sık kullanılanlardan silmeyi planlıyorum artık
Evet hocam. Kısmetse...g.cetin.66' Alıntı:hayırlı olsun evlilik var galiba
g.cetin.66' Alıntı:fatihpc' Alıntı:yarım paket eti mek üzeri maraş biber salçası![]()
o nasıl bi yemek türü hocam öyle
halk' Alıntı:Bir gün yumurtalı patates, bir gün patatesli yumurta...
fatihpc' Alıntı:g.cetin.66' Alıntı:fatihpc' Alıntı:yarım paket eti mek üzeri maraş biber salçası![]()
o nasıl bi yemek türü hocam öyle
Eti mek alıyorsunuz kıtır ekmeklerin her birinin üzerine salça sürüyorsunuz (tercihen maraş biber salçası) sonra yiyorsunuz. Bir süre sonra su içince şişiyo ve tokluk hissediyosunuz.![]()
g.cetin.66' Alıntı:evlende karına yemek yap
Helaaaaaal süper cevap
ayrıca ;
pide mi yapmak hocam ne ettin sen sen çıtayı yükselttin yaw bir andaayrıca kapuska ne yaw hadi ben karnıbaharı burnumu sıka sıka yıyorumda kapuska ne arkadas
hem tavuk tavuk tavuk diyen arkadasla yumurtanın 98 turlusunu yapan arkadasıda tebrık edıyorum sabah aksam aynı seyler yenmıyo ki yaw
şöyle huzur dolu sıcak aile ortamı gibi herşey güzelce tabaklanmış , her şey nizami , sofra bezine sermeden tahtada yada masada ,Salata güzelce doğranmıs yıkanmıs , ekmekler dilimlenmiş hani ne sıcak ne soguk olurya yemekler ben galiba öyle birşeyi özlediiiim
Ben ANNEMİ ÖZLEDİMuhaha:
hayırlı olsun evlilik var galibaserdemir' Alıntı:portakalagaci ve yemekgunlugum.blog favorilerim. Ama temmuzda sık kullanılanlardan silmeyi planlıyorum artık